ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2015 | 00:41

τι να ακουσω το μυαλο ή την καρδια?

με τον Χ.ειμαστε 2 χρονια μαζι.τον αγαπαω αλλα δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι του.ξερω πως ο ερωτας δεν κραταει για παντα αλλα δεν θελω απο τα 20 μου να ειμαι με καποιον μονο απο συνηθεια...θελω το παθος,την ένταση το αγνωστο, το σκιρτημα.έχουμε χωρισει αλλες 2 φορες με δικη μου πρωτοβουλια και τωρα φοβαμαι να του το πω γιατι δεν θελω να τον πληγωσω ξανα.Ειμαι σιγουρη για για αυτα που νιωθω ...πως να του το πω ομως? δεν εχω το δικαιωμα καθε τρεις και λιγο να του καταστρεφω την ψυχολογια .Το μυαλο μου λεει να μεινω μεχρι να με βαρεθει και να με χωρισει εκεινος ..τι να κανω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Τι πάει να πει μεχρι να σε βαρεθει? έχουμε ξεφυγει τελείως ! Απλα φοβάσαι οτι δεν θα ξαναβρεις καποιον σαν και κεινον να σε αγαπα και να σε νοιαζεται ... αν θελεις παθος κ ένταση στα 20 σου φροντισε να το δημιουργησεις εσυ ... όποιον και να γνωρίσεις αν εσυ η ιδια δν βαλεις ενταση κ παθος στν ζωη σ δν θα το κάνει κανεις αλλος και ξερεις γτ? γτ εισαι 20 περνεις πια αποφασεις για την ζωη σου εσυ κ οχι οι αλλοι ! καλη τυχη στην ζωη σου !
Scroll to top icon