ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2015 | 19:13

γλυκαναλατες πιττες

Ειμαι 20, ειναι 40.. ειμαστε μαζι 3 μηνες. Αρρωστακια ολου του κοσμου ενωθειτε, θα σας φτιαξω! Ειναι καθηγητης μου.. ναι, ειναι ανυπαντρος, οχι δεν εχει παιδια. Ειναι αψογος, μου φερεται τελεια, με λατρευει, κανει το καλυτερο σεξ, στα πρακτικα ειναι η καλυτερη σχεση που ειχα ποτε. Αλλα ρε γαμωτο.. ακομα μου φαινεται περιεργο! Ειμαι φοιτηρια, καθε μερα γνωριζω τοσο κοσμο.. τοσα ωραια παιδια.. και ειμαι 20 χρονων και μου την πεφτουν διαφοροι, γιατι να ειμαι με εναν 40αρη? Θα γινω 40 και μονο με 40αριδες θα μπορω να παω αναγκαστηκα! Κ αυτος δεν το καταλαβαινει.. με κοιταει και μου λεει μου πηρε καιρο αλλα βρηκα την κοπελα που μου ταιριαζει και... ξεμωραμενο εισαι παιδι μου? Πως σου φανηκα εγω κοπελα για σχεση (μην πω γαμο)? Ειμαι 20 και ειμαι ακομα ηλιθια, ασε με..
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην βάζεις τον εαυτό σου σε τέτοιες καταστάσεις. Απ'ότι φαίνεται ο άνθρωπος θέλει διαφορετικά απ'αυτά που θες εσύ. Δεν είναι κακό που δεν ανταποκρίνεσαι και σκέφτεσαι τους άλλους της ηλικίας σου, ούτως ή άλλως αυτό συμβαίνει στις τυπικές 20χρονες. Φύγε για να μην δεθεί περισσότερο και γίνουν πιο περίπλοκα τα πράγματα απ'ότι είναι ήδη τώρα!
Scroll to top icon