ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2015 | 12:04

Νιώθω Παγιδευμένη

Eίμαι 22 χρονών! Νιώθω παγιδευμένη μέσα σε ένα σώμα το οποίο δεν το θεωρώ καν δικό μου. Έχω παραπάνω κιλά και όσες διαιτες και να κανω δεν μπορω να τα χάσω. εχω χασει την αυτοπεποιθηση μου. δεν βγαινω καν εξω απο το σπιτι μου. πριν παρω κιλα οι περισσοτεροι με θεωρουσαν μοντελο και γενικα δεν ειχα προβλημα με το σωμα μου και την αυτοπεποιθηση μου. Πλεον ομως αυτη η αλλαγη στο σωμα μου με εχει καταβαλει υπερβολικα. θελω να παω για εναν καφε και σκεφτομαι οτι εχω λιγα κιλα παραπανω και καθομαι μεσα. μπορει να ακουγομαι σαν κομπλεξικια αλλα πραγματικα ποτε δεν ημουν ετσι. εχω 3μιση χρονια να κανω σχεση. θελω τοσο πολυ να κανω μια νεα αρχη στη ζωη μου αλλα νιωθω παγιδευμενη. η ψυχολογια μου ειναι αθλια. πλεον εχασα τους φιλους μου γιατι επαψα να βγαινω και με τον τροπο μου τους απομακρυνα. οι ανθρωποι που μιλαω πλεον ειναι η μητερα μου ο πατριος μου και συγγενικα προσωπα. δεν ξερω πως να βρω την αυτοπεποιθηση μου. ειχα χασει καποια κιλα και αρχισα να νιωθω παλι καλα αλλα τα ξαναπηρα. δεν ξερω τι να κανω. ειμαι πολυ απελπισμενη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Να μην το βάλεις κάτω. Αυτό να κάνεις. Έχεις μπροστά σου ένα θέμα που απαιτεί πειθαρχία στην υλοποίηση του στόχου σου, σου μιλάω εκ πείρας. Άθληση και σωστή διατροφή, όχι δίαιτα. και επιμονή και υπομονή. Αν το βάλεις σκοπό/στόχο, θα τα καταφέρεις.
Scroll to top icon