ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2015 | 18:42

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

Θέλω να σας ρωτήσω και όποιος θέλει να απαντήσει. Θα με ενδιέφερε πολύ η άποψη σας, αλήθεια, κι ας μην σας γνωρίζω. Η ερώτηση:ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ/ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ) ?Δεν μιλάω για τα πράγματα που συμβαίνουν και δεν μπορείτε να ελέγξετε (π.χ. κάποιο ατυχές συμβάν, ο θάνατος κάποιου, αρρώστιες κλπ). Εννοώ αν είστε ευτυχισμένοι/χαρούμενοι ως προς ο,τι κάνετε εσείς οι ίδιοι, τον τρόπο που συμπεριφέρεστε εσείς στον εαυτό σας, τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε κ.ο.κ. ΝΑΙ : Ταυτίζομαι ΟΧΙ : Δεν ταυτίζομαι Θα το εκτιμούσα πολύ αν αφήνατε καποιο σχόλιο (όποιος θέλει), αλήθεια με ενδιαφέρει ή άποψη του καθενός εδω μέσα, χωρις εξαιρέσεις. :) Να έχετε ενα όμορφο απόγευμα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω να σου απαντήσω αν είμαι ευτυχισμένη, λογικά να μην ξέρω μάλλον δεν θα είμαι. Έχω ζήσει ευτυχισμένες στιγμές στην ζωη μου ωστόσο.Μπορώ να απαντήσω ως προς τα υπόλοιπα που λες:ως προς το τι κάνω εγώ η ίδια ναι είμαι ευχαριστημένηως προς τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στον εαυτό μου ναι είμαι. Απλά θα ήθελα να είχα καταλάβει κάποια πράγματα νωρίτερα ηλικιακά και να συμπεριφερόμουν καλύτερα στον εαυτό μου απο πολυ παλιοτερα. Τι εννοώ για να μην παρεξηγηθώ: πίεζα τον εαυτό μου πολύ για πολλά και μάλιστα πολλά χρόνια, τον είχα συνέχεια να δουλεύει σε υψηλές στροφές και αυτό μια εξάντληση την φέρνει, αν το συνδιάσεις και με την τελειομανία μου και κάποιες κακές συγκυρίες θα έλεγα πως τον ταλαιπώρησα αρκετά.Τα πράγματα που μπορώ να ελέγξω: πάντα προσπαθούσα να το κάνω αυτό, τελικά κατάλαβα ότι δεν ελέγχεται τίποτα. Εξακολουθώ να λειτουργώ με σύνεση θα έλεγα, αλλά πλέον απλά ξέρω ότι τα πράγματα κυλάνε από μόνα τους και όσο και να χτυπιόμαστε δεν ελέγχονται.Υπάρχουν μέρες που μπορώ να ξυπνήσω και να είμαι σουπερ χαρούμενη χωρίς να έχει συμβεί κάτι που να το δικαιολογεί (σε σημείο που οι γύρω μου ρωτάνε αδιάκριτα γιατί φαίνομαι τόσο happy) και είναι άλλες που ξυπνάω και νιώθω άγχος για το πως θα λύσω τα θέματα που με απασχολούν και εκεί για να μην κυλήσει μαύρα όλη η μέρα ξεγελώ τον εαυτό μου με κάποιον τρόπο για να μην αποτρελαθούμε στο τέλος. Πάντως εάν αυτά που καταβάλλω προσπάθεια είχαν το αντίκρισμα που τους έπρεπε μπορεί να ήμουν πιο ευχαριστημένη, απλά μερικές φορές νιώθεις ότι κοπιάζεις άδικα ή πολύ για κάτι, οπότε στο τέλος δεν το ευχαριστιέσαι και τόσο αν έχεις φάει "πακέτο" στην πορεία. Αυτά. Στο τέλος όλα θα πάνε καλά πιστεύω λόγω αισιόδοξου χαρακτήρα! :)
Scroll to top icon