ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2015 | 19:14

Τι να κάνω? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ!!

Είμαστε χρόνια μαζί αλλά τελικά δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω να το παλεύω...Είναι περίεργος χαρακτήρας αλλά γι αυτό τον αγαπώ!!!!!Είναι άντρας παλιάς σχολής παρ όλα αυτά μικρός σε ηλικία(24)!Και ομολογώ μ αρέσει πολύ αν και μικρή (20)!Το πρόβλημα τώρα.. έχει τεράστια αγάπη με τους φίλους του..ΤΕΡΆΣΤΙΑ..δεν βγαίνουμε και πολύ μαζί! Σε συζήτηση τώρα μου λέει οτι όσο μου το λέει τον πιέζω και δεν τον κάνει,οτι αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους και θέλει αλλά να το κάνει χωρίς να τον πρίζω.Τι λέτε ισχύει? Να περιμένω να δω αν θα αλλάξει η κατάσταση??Γενικότερα μια χαρά τα πάμε πολύ καλά!
1
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα δεν είναι αν θες εσύ, το θέμα είναι αν θέλει κι αυτός. Αυτό που θέλεις δεν είναι παράλογο, απλά μπορεί το συγκριμένο άτομο να μην μπορεί να στο δώσει γιατί απλά έχετε άλλες προτεραιότητες. Το να περιμένεις κάποιον να αλλάξει είναι λάθος, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ξαφνικά πρέπει να το θέλουν οι ίδιοι. Ο φίλος σου δεν φαίνεται να το θέλει διότι αν ήθελε θα το είχε κάνει είδη. Κάντου μια συζήτηση για το τι θέλεις και τι περιμένεις από αυτόν. Άμα δεν βρείτε κοινό έδαφος βρες κάποιον άλλον που να σε γεμίζει και να σου δίνει αυτά που έχεις ανάγκη. Είσαι πολύ νέα για συμβιβασμούς.
Scroll to top icon