ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2015 | 23:51

Αν καποια δυναμη, καποιος θεος με ακουει ή με ακουσει ποτε

ας του φερει λιγη ανεση στη ζωη του.Λιγη μονο..Εκεινος μου λεει πως ειναι ΟΚ με οσα εχει.Ομως παταει τοση δουλεια και δεν γκρινιαζει.Οχι δουλεια γραφειου.Δουλεια αγροτη με εκατονταδες ζωα και αγροτικες δουλειες.Χωρις μηχανηματα ολα με τα χερια του τα κανει.Και κανεις δεν τον πληρωνει...δινει γαλα σε συγκεκριμενη γνωστη εταιρια και αργει μηνες ολοκληρους να του αποπληρωσει το φρεσκο γαλα που πινετε και πινω.Σε ολους τους αγροτες οχι μονο σε εκεινον.Απο τις 6 μιση το χαραμα ως τις 9 το βραδυ καθε μερα πεθαινει.Φτανει..Ειναι 21 χρονων και τον ποναει το σωμα του σα να ηταν 50.Αυτα τα βαρη που σηκωνει ολη μερα σιγουρα του εχουν διαλυσει το σωμα.Αν δε δουλεψει,ομως, αυτος θα πεινασουν ολοι οι δικοι του..Ηταν να ερθει να με δει για καμια ωρα πριν φυγω για τη σχολη και δεν ηρθε γιατι ηταν στα ορια υπερκοπωσης..Θυμωνω καμια φορα που δεν εχουμε χρονο ουτε στο τηλεφωνο να μιλησουμε.Που απο τοτε που τον γνωρισα μονο κανονικη σχεση δεν εχουμε,που ακυρωνουμε διακοπες, εξοδους,συναντησεις, αλλα βαθια μεσα μου τον ποναω παρα πολυ.Κι ας μην το δειχνω..Τον ποναω γιατι ειναι μια ταλαιπωρημενη ψυχη που σταθηκε γενναια οταν περασαν οικογενειακη κριση κι εμεινε πισω να δουλευει για να πληρωνει τα σπασμενα αλλων.Και τον αγαπαω αλλο τοσο.
1
 
 
 
 
σχόλια
αλλα βαθια μεσα μου τον ποναω παρα πολυ.Κι ας μην το δειχνω.. Πηγή: www.lifo.grΝα του το δείχνεις και να τον αγαπάς. Και αυτά που γράφεις εδώ να τα πεις σε εκείνον. Θα τα χρειάζεται τα λόγια σου (και τις πράξεις σου)
Scroll to top icon