ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2015 | 17:05

Αντισυλληπτικα και ακμη

Καλησπερα! Το τελευταιο εξαμηνο παιρνω αντισυλληπτικα χαπια, πρωτον για τη ρυθμιση του κυκλου μου, (δευτερον για αντισυλληψη) και τριτον και κυριοτερο επειδη πολεμουσα χρονια με το λιπαρο δερμα και την ακμη (που προκαλουνται απο τις πολυκυστικες ωοθηκες). Μετα απο τοσα χρονια λοιπον, και μετα απο αμετρητες επισκεψεις σε γυναικολογους και δερματολογους, και χρονια αποτυχημενων θεραπειων για την ακμη, επιτελους καταφερα να ρυθμισω τον κυκλο μου και να απαλλαγω απο την ακμη (ΓΙΕΣ!). Ωστοσο, ξεροντας τη δραση και τις διαφορες παρενεργειες των αντισυλληπτικων χαπιων, αλλα και απλα σκεπτομενη το γεγονος οτι ειναι ενα φαρμακο το οποιο δε θελω να παιρνω συνεχεια, θελω να τα σταματησω μεσα στους επομενους 6 μηνες.Θα ηθελα να ρωτησω λοιπον, αν υπαρχει καποια κοπελα απο εδω που να ειχε ακολουθησει αναλογη θεραπεια (κυριως με ενδιαφερει η ακμη, η οποια λογικα θα εμφανιστει παλι οταν σταματησω τα χαπια - ο κυκλος μου ξερω οτι θα ειναι οπως παλια), και να μου πει τι εγινε αφου τα σταματησε. Δηλαδη αν ακολουθησε καποια θεραπεια για να μην εμφανιστει ξανα η ακμη, και γενικως να μου πει την εμπειρια της!ΥΓ: 1) Σκοπευω να επισκεφθω παλι δερματολογο πριν τα σταματησω, απλα θελω να μαθω και για αλλες κοπελες 2) Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο!
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπερα!Ξερω οτι εχει περασει καιρος απ το ποστ αλλα ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε..εχω και εγω συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων και επαιρνα αντισυλληπτικα για 3 μηνες και οντως ειχε καθαρισει το προσωπο μου απο την ακμη,μολις τα σταματησα ομως τσουπ γεμισε παλι!Και πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω,σκεφτομαι να ξαναξεκινησω χαπια (με συμβουλη γιατρου παντα) για να ηρεμησουν τα σπυρακια,να ηρεμησω και εγω!Αλλα απ την αλλη αν ειναι μολις τα σταματησω να γινω παλι ετσι αστο καλυτερα!Και δεν ξερω τι να κανωω..Βρηκατε τιποτα που να βοηθησε εσας για την ακμη εκτος απο τα αντισυλληπτικα ρε κοριτσια???ΥΓ:Εννοειται πως πηγαινω και σε δερματολογο αλλα αμα φταιμε οι ορμονες ποσα να κανει και αυτη!!!
Scroll to top icon