ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2015 | 18:41

Έξυπνη και Ετοιμόλογη

Πότε θεωρείται ένας άνθρωπος έξυπνος και ετοιμόλογος;Γενικά είμαι κλειστός χαρακτήρας και δύσκολα θα δημιουργήσω νέες φιλίες. Ωστόσο, έχω μόνο 3 άτομα με τα οποία κάνω παρέα για αρκετά χρόνια, θα έλεγε κανείς ότι είναι οι κολλητές μου. Απολαμβάνω την μοναξιά μου αλλά μου αρέσει επίσης να γνωρίζω καινουριο κόσμο, άσχετα αν η επικοινωνία μας δεν κρατάει. Λόγω της αντικοινωνηκότητας όμως που με διακατέχει, προσπαθώ να γνωρίζω κόσμο μέσω διαδικτύου, βέβαια χωρίς όμως να τους γνωρίζω από κοντά. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, με τους οποίους έχει τύχει να συνομιλήσω, τις περισσότερες φορές θα είναι άτομα με υψηλό μορφωτικό επίπεδο (κρίνοντας με αυτά που μου έχουν πει αλλά και απο τον τρόπο γραφής και σκέψης τους) σε σχέση με μένα που είμαι μία απλή απόφοιτη τεχνικού λυκείου. Αυτοί λοιπόν οι μορφώμένοι άνθρωποι (γυναίκες και άντρες) με χαρκτηρίζουν με δύο συγκεκρημένες ίδιες λέξεις: έξυπνη και ετοιμόλογη! Εγώ από την άλλη δεν πιστέυω καθόλου αυτά που μου λένε γιατί πολύ απλά όπως τους λέω δεν με γνωρίζουν πραγματικά για να το πουν, εξάλλου αυτό δεν το έχω ακούσει ποτέ από κάποια φίλη/ο, γνωστό κτλ και το γεγονός ότι ήμουν μία απο τις χειρότερες μαθήτριες το επιβεβαιωνει. Μερικοί απο αυτόυς όμως, εξακολουθούν να το πιστεύουν και να νομίζουν πως μου αρέσει απλά να το ακούω αλλά δεν ισχυεί.Για ποιο λόγο όμως κάποιος να πει αυτά τα ψέμματα σε μία άγνωστη; Μπορεί κανείς να καταλάβει κάποιο άτομο μόνο και μόνο από τις απαντήσεις που δίνει; χωρίς όμως να τον γνωρίζει από κοντά; Και δεν εννοώ φυσικά να παριστάνει κάποιο άλλο πρόσωπο αλλά σε μερικά θέματα όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να προσποιηθείς κάποιον άλλον.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το να είσαι έξυπνος δεν έχει να κάνει με τις σπουδές που έχεις κάνει .Το να στο λέει κάποιος που δεν σε γνωρίζει προφανώς και έχει κολακευτικό χαρακτήρα γιατί προφανώς μέσα από την κουβέντα που κάνεις και με τον τρόπο που απαντάς αυτό να βγάζεις όπως και να χει όμως ξεπέρασε την αντικοινωνικότητα σου και άρχισε να γνωρίζεις πραγματικούς ανθρώπους ,ανθρώπους που θα βλέπεις και θα σε βλέπουν γιατί μέσα απο την οθόνη ενος υπολογιστή ότι δηλώσεις είσαι και τις περισσότερες φορές αυτό που σου δηλώνουν απέχει παααααααααρα πολύ απο την πραγματικότητα .
Scroll to top icon