ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2015 | 00:17

Παιδια

Πως αντιμετωπιζετε τους συμφοιτητες σας οι οποιοι συνεχως αναβαλλουν τις συναντησεις για μια ομαδικη εργασια για μη σοβαρους λογους π. χ. " θα βγω με τν ταδε για καφε" και ειναι η τεταρτη φορα που τον βλεπει μεσα στη βδομαδα? και ειδικα οταν αυτοι οι συμφοιτητες ειναι και φιλοι σας? Δηλαδη αισθανομαι μαλακας! Εχω παει και αρρωστη με πυρετο για ομαδικη εργασια και ο αλλος συνεχεια πιστολερος για καφεδες!
1
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτα απ' όλα μην ξανακάνεις ομάδα με αυτούς τους φίλους σου. Καλύτερα μακρυά και αγαπημένοι διότι τέτοιου είδους καταστάσεις χαλάνε και φιλίες. Τώρα αν δεν βλέπεις φως στον ορίζοντα για συνάντηση χώρισε την εργασία σε κομμάτια από το τηλέφωνο και ανέθεσε στον καθένα να κάνει το κομμάτι του με συγκεκριμένο deadline. Να σου τα στείλουν μετά ή να συναντηθείτε και να τη δέσετε. Μην μπεις στο τρυπάκι να διορθώσεις τα κομμάτια των άλλων.
Scroll to top icon