ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2015 | 09:53

Σήμερα το πρωί στο σταθμό του τραίνου...

... άστεγος παππούς (τον βλέπω κάθε μέρα) κατευθύνεται προς τις σκάλες προκειμένου να κατέβει στην αποβάθρα. Ο κόσμος πολύς, είναι πρωί άλλωστε, και στην προσπάθειά του, σκουντάει κατά λάθος έναν νεαρό γύρω στα 30, ψηλό και αρκετά γεροδεμένο. Ο νεαρός αρχίζει να τον σπρώχνει με μένος και να του ζητάει το λόγο ενώ ο παππούς απορημένος αλλά και θυμωμένος τον κοιτάει και δεν κάνει τίποτα. Οι περαστικοί τραβάνε τον νεαρό και μόνο ύστερα από τις παραινέσεις τους (με το μαλακό πάντα, μην εξαγριωθεί κι άλλο) συνεχίζει το δρόμο του και φεύγει. Ο παππούς συνεχίζει να κοιτάει, κανείς όμως δεν του δίνει σημασία. Κατεβαίνει στην αποβάθρα και χάνεται στο πλήθος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αχ ρε συ πόσο στενάχωρο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να ακούω για άστεγους, ανήμπορους παππούδες γιαγιάδες και να τους φέρονται και έτσι. Απορώ με τύπους σαν τον 30αρη που λες. Κακώς δεν είπες τίποτα. Νομίζω θα μάλωνα μαζί του και θα τον έκανα ρεζίλι. Δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τρόπος, αλλά δε θα κρατιόμουν!!!
Scroll to top icon