ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2015 | 01:39

μα ειναι δυνατον

ρε παιδια ( στους αντρες απευθυνομαι κυριως) να κανετε καμακι μονο απο ιντερνετ... που πηγε ο αντρας- κυνηγος???
2
 
 
 
 
σχόλια
τι ψαχνεις να βρεις!?αντρες και γυναικες μαζι μας εχει χαλασει η υπερβολικη εκθεση στα τελεια κορμια τιγκα στο photoshop και στα προτυπα ομορφιας που μας επιβαλλουν.ε μετα,πολυ θελει για να αποκτησει ο καθενας και η καθεμια κομπλεξ με την εμφανιση και να χασει την αυτοπεποιθηση που ειχε?γνωμη μου,το προβλημα εχει δυο οψεις.η αυτοπεποιθηση εχει παει περιπατο και στα δυο φυλα,εχουμε ξεχασει να εκφραζουμε τα συναισθηματα μας με αποτελεσμα να μπερδευονται οι καταστασεις χωρις λογο.τελευταια φορα που φλερταρα σοβαρα με κοπελα ηταν το 2011 σε μπαρ στην κερκυρα(ξενη ητανε), η οποια ηξερε πολυ καλα το παιχνιδι με τις ματιες(κατι αντιστοιχο δεν εχω ξαναδει εκτοτε,αν και το εβλεπα συχνα πυκνα καποτε).τι να πω...ελπιζω να τουμπαρει η κατασταση και να ξεμπλοκαρουν αμφοτερα και τα δυο φυλα.
Υ.Γ. να μην αναφερω και τον καθε πικραμενο ή πικραμενη σε κατι facebook που ανεβαζουν φωτο(απειρες φωτο του εαυτου τους,σε καθε ειδους ποζα) και επειδη μαζευουν ενα καρο like απο "φιλους",το παιρνουν και πανω τους.ρε σεις,παρτε το χαμπαρι,εχουμε βαρεσει κανονι!!εχει χαθει το μετρο εντελως!
Scroll to top icon