ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2015 | 16:22

απλο φλερτ ή κατι παραπανω?

Λοιπον,ειμαι 14 χρονων και φετος το σχολειο μ ανεβασε μια θεατρικη παρασταση.Στις προβες αρχισα να μιλαω πλ με ενα παιδι π ειναι μια ταξη μικροτερο και παιζαμε στην ιδια σκηνη.Μιλαγαμε,πειραζομασταν,γελαγαμε αλλα τπτ παραπανω γτ τα ειχε και με μια κοπελα για πλ καιρο.(πριν 1.5 χωρισανε) Τις τελευταιες μερες πριν την παρασταση αρχισαμε και μιλαγαμε πιο πλ στις προβες...Ε καμια ωρα πριν την παρασταση,ηρθε ,με επιασε πρωτα απ'τη μεση και μετα εβαλε τα χερια του στους ωμους μ και μ κανει "ολα καλα",και του λεω "εχω λιγο αγχος"και μ λεει"να μν εχεις γτ εσυ καταπληκτικη" επειτα στην παρασταση με ενθαρυνε ολη την ωρα.μετα την παρασταση ηταν πλ χαρουμενος γτ η σκηνη μας βγηκε τελεια και με αγκαλιασε σφιχτα(1η φορα που με αγκαλιασε).Προτου φυγω,μ πε να ρθω μαζι με αυτον και κατι αλλα παιδια γτ θα παμε να το γιορτασουμε...εγω πηγα(ενταξει δν καναμε και τπτ συναρπαστικο,σε ενα παρκο πηγαμε)και περασαμε τελεια...σπασαμε πλ πλακα με τα παιδια και μιλησαμε πλ με αυτον...τελος προτου φυγω με αγκαλιασε παλι...και εγω δν ξρ καπως ενιωσα ενα μικρο συναισθημα...την αλλη μερα σχολειο μιλησαμε αλλα πλ λιγο...επισης η κολλητη μ μου ειπε οτι κατι καταλαβε και οτι οταν με αγκαλιασε χαμουγελουσε παρα πλ...ολα αυτα εγιναν αυτην την εβδομαδα αλλα εγω δν ξρ... Τελος,να προσθεσω οτι αυτος ειναι εχει πλ ωραιο σωμα και γλυκο προσωπο,και εγω ειμαι λεπτη με ωραιο κωλαρακι,μακρι μαλλι και γενικα ολη μ λενε οτι ειμαι πλ ομορφη... Εσεις τι λετε;Του αρεσω,εστω και λιγο,ή ειναι πεφτουλας ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Ρε παιδιά εντάξει στα 14 μπορεί αν μη μιλούσαμε έτσι, μπορεί να μην μας ένοιαζε το κωλαράκι μας, αλλά πάνω κάτω ίδιους προβληματισμούς είχαμε και ήμασταν λίγο χαζά. Εξομολογούμενη, δύσκολο να πει κάποιος αν του αρέσεις ή όχι. Φαίνεται πως σε συμπαθεί και ίσως να υπάρχει κι ένα ενδιαφέρον. Όμως όσα έκανε μπορούν να θεωρηθούν και φιλικά! Ε συνεχίστε να κάνετε παρέα, ανταλλάξτε και κανένα μήνυμα... και ο χρόνος να δείξει.
Scroll to top icon