ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2015 | 04:51

ειμαι ηλιθια.

Πριν 3 χρόνια γνώρισα ενα παιδί..μιλάγαμε καιρό βγήκαμε μερικες φορές, το πηγαινα πολυ αργά γιατι ηταν η πρωτη φορα που ερωτευτηκα καποιον και με επιασαν οι ανασφαλειες μου..και εκει που νομιζα οτι ολο αυτο θα εξελιχθει σε κατι όμορφο μου ανακοινωνει οτι τοσο καιρο βγαινει με μενα και καποια αλλη..και πως του αρεσω πιο πολυ αλλα με εκεινη εχουν κοινες παρεες και του τα πρηζουν να επιλεξει εκεινη(μαλακιες).Κλαμαααααα....επαθα ενα σοκ.Συνεχισε να μιλαει μαζι μου ενω ειχε σχεση με εκεινη..μου εστελνε πως του λειπουν οι συζητησεις μας,του λειπω εγω..απανταγα παντα.χανομασταν για λιγο καιρο μετα με ξαναθυμοταν με επαιρνε τηλ..το σηκωνα βγαιναμε που και που.Μια μερα με προκαλουσε να του εξομολογηθω τα συναισθηματα μου το εκανα..και αργοτερα μου ειπε οτι ηθελε να του τα πω μονο και μονο γιατι ειχε μαλωσει με την δικια του και ηθελε να τα ακουσει..οτι δεν παιζει μονη της δηλαδη...Ηθελα να του σπασω τα μουτρα.Το καλοκαιρι ερχοταν καθε βραδυ σπιτι μου..δεν καναμε τιποτα μιλουσαμε για τα ονειρα μας διαβαζαμε βιβλια ακουγαμε μουσικη μαγειρευαμε,πηγαιναμε βολτα με την μηχανη στην παραλια..ηταν ομορφα.Μετα ξαναχαθηκε....αργοτερα μου ειπε παλι οτι η δικια του τον κερατωσε και ηθελε να την πληρωσει με το ιδιο νομισμα...τον συγχωρεσα που παλι ηθελε να παιξει μαζι μου.... Συνεχιζει να με παιρνει τηλ...βγηκαμε μερικες φορες,φιληθηκαμε..ξαναχαθηκε.Τι σκατα εχω στο κεφαλι μου? ο τυπος ειναι τερμα παρτακιας....ξερει οτι λιωνω και με εκμεταλευεται σε καθε ευκαιρια 3 χρονια τωρα οι ιδιες μαλακιες..ειμαι μια χαρα βγαινω με νεους ανθρωπους ερχεται και μου γαμαει την ζωη ...γιατι δεν μπορω να του πω οχι ? Και τι μου φταιει η κοπελα του..δεν ειμαι τετοια ρε γαμωτο δεν θα ηθελα να μου το κανουν και δεν γουσταρω να ειμαι 3ο προσωπο. Δεν εχω καθολου αυτοεκτιμηση και καθολου εγωισμο, καλα να παθω λοιπον. Την επομενη φορα ομως που θα με παρει τηλεφωνο θα του πω ενα ωραιοτατο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ. Ναταλια 22. (ηλιθια με το Η κεφαλαιο)
1
 
 
 
 
σχόλια
Ρε συ, λίγη αυτοεκτίμηση. Καταλαβαίνω ότι είσαι ρομαντική και πάντα είχες την ελπίδα ότι αυτή η φορά θα ήταν διαφορετική, αλλά ξεκάθαρα ο τύπος είναι χαμένη υπόθεση. Δε νομίζω να θέλεις κάποιον τόσο συναισθηματικά ανώριμο, του δίνεις πάρα πολλά και παίρνεις μηδέν. Και αυτό με τις παρέες του ότι τον πίεζαν, τρίχες κατσαρές. Προτίμησε εκείνη από σένα και δεν είχε τις κοχόνες να στο πει.
Scroll to top icon