ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2015 | 14:51

ο αδερφος μου ειναι γκει

λιγους μηνες πριν εμαθα οτι ο αδερφος μου ειναι γκει...τις πρωτες μερες ημουν χαλια ετοιμη να πεθανω εκλαιγα ολη μερα....δεν με πειραζει γιατι ειναι η ζωη του και για μενα δεν εχει καμια σημασια...αλλα φοβαμαι...το μονο που θελω ειναι να μην πληγωθει...δεν θελω να νιωθει ασχημα γιατι καταβαθος πιστευω οτι δεν το θελει ουτε ο ιδιος απλα το αποδεχεται... επισης φοβαμαι και την αντιδραση των γονιων μου...εχουν υποψιαστει κατι γι αυτο και ο μπαμπας μου του πηγαινει πολυ κοντρα αλλα καταβαθος δεν θελουν να το πιστεψουν ... αν τους το πει θα πεθανουν απο τη στενοχωρια ειμαι σιγουρη... ειναι και το αλλο...οταν μου λεει τα προσωπικα του προσπαθω να το παιξω ανετη αλλα δεν μπορω...πως να τον βοηθησω? :/ ευχαριστω εκ των προτέρων!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ρωτά πως να τον βοηθησεις ! Θα τον βοηθησεις με το να εισαι με τον να εισαι αδερφος/η του ( δεν ξερω αν εισαι αγορι ή κοπελα ).Στο ειπε γιατι σε εμπιστευεται και γιατι θελει να εισαι πραγματικα στην ζωη του και να μην χρειαζεται να κρυβεται απο σενα . Γιατι σε αγαπαει και πιστευει οτι τον αγαπας ασχετα με το αν τον ελκουν αντρες ή γυναικες . Αν θες να τον βοηθησεις λοιπον να εισαι εκει και να τον στηριζεις , να τον ακους (ακομα και αν στην αρχη ειναι δυσκολο ) και να εισαι ο ανθρωπος στον οποιο θα μπορει να στραφει για βοηθεια χωρις να σκεφτει τι μπορεις να σκεφτεις. Αυτο θα πει αδελφια .
Scroll to top icon