ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2015 | 02:48

Τί ειναι αυτά ρε ....?

Βλεπω κατι ξεκατινιασματα στο fb μεταξυ κοριτσιων για τη παραταξη τους στο Πανεπιστημιο και προσπαθώ να καταλάβω ποιά είναι πιο ηλίθια απ την άλλη...αυτή που επιμένει ''ότι μοχθησε για τη παραταξη της οσο κανενας αλλος?'' ή αυτη που της τα χωνει λεγοντας '' είσαι υποκρίτρια και 3χρονια δεν έχεις πατήσει ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑΑΑΑ !!!!!'' ( τς τς τς πώς τόλμησε να μην επισκεφτει τα τραπεζάκια...ντροπή της).......ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ????????????ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Όλες αυτές οι φόλες άντρες/γυναίκες που δε κάνουν τίποτα στις σχολές και απλώς τσακώνονται με τους πάντες σε στυλ "εσύ που είσαι;" θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για εκτροφή tape worm.Πρέπει να καταλάβουν ότι δε κάνουν τίποτα πέρα από το να τσακώνονται στο FB και στις "συνελεύσεις" (ξερνάω θέλουν και συνελεύσεις) απλώς φωνάζουν στις άλλες παρατάξεις χωρίς κανένα σκοπό ή αποτέλεσμα, ίσα ίσα να δείξουν ποιος είναι "καλύτερος" ενώ είναι όλοι τους σκατά και το καλύτερο που μπορούν να κάνουν για την ανθρωπότητα είναι το να σταματήσουν να αναπνέουν.Παναγίες πρωί πρωί!
Scroll to top icon