ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2015 | 01:33

Έγινα ρόμπα χωρίς να φταίω.

Βγήκαμε πριν καιρό για καφέ με μια φίλη μου και ήρθε και μια δική της γνωστή. Πρώτη φορά την έβλεπα. Φαίνεται ότι ψάχνεται πολύ, παίζει με όλους, σωματάρα αλλά απο φάτσα πολύ άσχημη, γυναίκα γαρίδα που λέμε. Ξέκωλο με λίγα λογια όπως θα τη χαρακτήριζαν οι περισσότεροι. Εν τω μεταξύ αυτή είχε και καλά σχεση με έναν δυο βδομάδες (παραπάνω δεν κρατάει). Άσχετα που πήγαινε ενδιάμεσα και με άλλους.Στο ζουμί, έπαιζε με τον σερβιτόρο συνέχεια, της είπα ευγενικά πως είναι χρόνια το στέκι μου και τους ξέρω όλους. Καμία σημασία συνέχιζε να κοιτάει, ματιές νοήματα κλπ. Εγώ είμαι παντρεμένη και γνωρίζουν και τον σύζυγο και σαν ζευγάρι δεν δώσαμε ποτέ δικαίωμα, δεν έχω καμία σχέση με τέτοια άτομα.Τελικά αλλάζουν τηλέφωνα και κανονίζουν το βράδυ να βγούνε. Μαθαίνω την επόμενη μέρα απο την φίλη μου πως βγήκε με κάτι άλλες μαζί και επειδή βαρέθηκαν σηκώθηκαν και έφυγαν τους άφησαν στο μπαρ έτσι στα κρύα του λουτρού. Την επόμενη φορά που πήγα στη καφετέρια μου είπε μόνος του ο σερβιτόρος που ειναι η φίλη σου ότι εξαφανίστηκε και δε σηκώνει τα τηλέφωνα, και του λέω μα κι εγώ απο τότε έχω να τη δω, δεν με έκοψε να πω ότι δεν είναι φίλη μου όπως νόμιζε ο σερβιτόρος αλλά γνωστή μου που έτυχε να τη δω μια φορά. Απο τότε είναι πολυ ψυχρός και τυπικός μαζί μας. Είπα στην φίλη μου ότι με έκανε ρεζίλι το ξέκωλο που μου έφερε αλλά δεν έδωσε σημασία. Αυτη χέστηκε βέβαια, τι τη νοιάζει? Αφου δε συχνάζει ποτέ εκεί. Σκέφτηκα να τον πιάσω να του πω πως έχει, αν και δεν έφταιγα, αλλά ο άντρας μου λέει να το αφήσω έτσι θα τα κάνω χειρότερα. Όχι ότι έχω φιλικές σχέσεις με το σερβιτόρο αλλά είχαμε αναπτύξει τόσα χρόνια μια σχέση σερβιτόρου πελάτη μας εξυπηρετούσε πάντα με το χαμόγελο κλπ. Τώρα πλέον νιώθω πολύ άβολα και όσο σκέφτομαι τι πήγε κι έκανε το άλλο το ξέκωλο κσι ότι θα με κάνει να κοψω το στέκι μου ρχεται να πάω να τη σπάσω στο ξύλο. Άλλοι που ξέρουν την ιστορία μου λένε να μη με νοιάζει δεν έφταιγα σε κάτι. Άλλοι μου λένε έγινα ρόμπα.Άλλοι λένε δεν έγινε κ τίποτα. Πως το βλέπετε εσείς? Τι θα κάνατε και τι θα σκεφτόσασταν στη θέση μου και στη θέση του σερβιτόρου?
1
 
 
 
 
σχόλια
Το λοιπόν μαντάμ έτσι για να μάθεις και κάτι απ όλο αυτό σε πληροφορώ δεν είσαι τίποτα καλύτερο αυτή που σχολιάζεις και χαρακτηρίζεις έτσι όπως χαρακτηρίζεις και όλο το θέμα το δημιούργησες από φθόνο .Νομίζεις ότι είσαι ανώτερη της και ότι αυτή ήταν ο λόγος που έγινες ρόμπα όπως λες ρόμπα σε κάνει ο παλιοχαρακτήρας σου και μόνο και στην τελική άλλαξε καφετέρια αν το στράβωμα του σερβιτόρου αποτελεί το μείζον πρόβλημα της ζωής σου .
Scroll to top icon