ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2015 | 03:25

Iphone 5 ερωτηση

πως μπορω να περασω με usb , τραγουδια απο τον υπολογιστη μου στο αηφον 5 μου ή τελος παντων αν υπαρχει εφαρμογη μεσω της οποιας μπορω να κατεβασω τραγουδια απο youtube. δωρεαν εφαρμογη και οχι με περιορισμο 3-5 κομματιων. αναλυτικα παρακαλωωωω γτ δε ξερω τπτ!!!!εχει καταντησει να χτυπαει κληση και να ακουω παντα και ΜΟΝΟ τον ηχο απο της γιαγιας μου το καποτε τηλεφωνο!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχην καλησπερα....λοιπον ακου τωρα θα κατεβασεις το itunes απο το σαιτ της apple!!!οτι τραγουδια εχεις στον υπολογιστη θα τα περασεις μεσα στο itunes με τον κλασσικο τροπο πιανεις ολους τους φακελους με το ποντικι και τα σερνεις μεσα στο itunes.στη συνεχεια οταν μπουν ολα τα τραγουδια στον υπολογιστη θα βρεις αυτα που γουσταρεις εσυ και θα πατησεις πανω στις τρεις τελιτσες που βγαινουν οταν ο κερσορας του ποντικιου ειναι σε ενα κομματι θα τισ καταλαβεις βγαινουν ακριβως διπλα απο τον τιτλο του τραγουδιου στη συνεχεια θα βρεις την επιλογη ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕ...θα κανεις κλικ εκει και θα σου εμφανισει το κινητο σου π.χ iphone5!!!πατας πανω στο iphone5 και το κομματι που διαλεξες ειναι μεσα στη μουσικη σου στο κινητο...τωαρ αν θελεις να το κανεις μαζικα δεν ξερω εγω το κανω ενα ενα....!!!τωρα πως να κατεβασεις κομματια απο το youtube στον υπολογιστη σου...απλα γραψε στο google youtube to mp3 converter θα κανεις κλικ στο convert2mp3.net στη συνεχεια αντιγραφη τον συνδεσμο απο το youtube με τον κλασσικο τροπο δεξι κλικ πανω πανω εκει που γραφουμε το www και στη μπεις στο παραπανω σαιτ και θα κανεις επικολληση τον σευνδεσμο στην μπαρα που λεει insert video link θα πατησεις convert μετα download θα περιμενεις το κομματι σου να κατεβει και θα το βρεις στις ληψεις σου!!!απο τι καταλαβα θελεις και το κινητο σου να χτυπαει και ενα τραγουδι της επιλογης οταν σε περνουν...αυτο καπου ειχα ακουσει οτι γινεται θελει ολοκληρη διαδικασια βεβαια αλλα δεν ξερω...ελπιζω να βοηθησα αρκετα...οτι απορια εχεις κανε σχολιο εδω...καλη συνεχεια..
Scroll to top icon