ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2015 | 08:31

faith in humanity restored

Χθες το μεσημεράκι καθώς γύρναγα απο την δουλειά σταματησα σε ενα περιπτερο να παρω ενα τσαι.Απεναντι ακριβως ηταν ενας αστεγος-ζητιανος με το σκυλακι του και μια επιγραφη που ελεγε ''βοηθηστε με δεν εχω να φαω'' λεω δεν γαμιεται παω να δωσω οσα ψιλα μου εμειναν.Ξαφνικα βλεπω μια κοπελιτσα γυρω στα 23 να πλησιαζει με μια σακουλα τον κυριο και να βγαζει απο μεσα μαγειρευτο φαγητο και ενα ταπερακι με φαγητο για σκυλους,τα ανοιγει τα αφηνει μπροστα στον κυριουλι του δινει πλαστικα μαχαιροπιρουνα και πλησιαζει προς το περιπτερο,πηρε μια πορτοκαλαδα και ενα νερο και τα πηγε και αυτα εκει.Καθησε για λιγο και μετα εφυγε.Οσο στεκομουν εκει σκεφτομουν δυο πραγματα:1) ποσο χαρουμενο τον εκανε αυτον τον ανθρωπο ενα πιατο σπιτικο φαγητο,που ελαμπαν τα ματια του και χαμογελαγε συνεχως 2)ισως τελικα το ανθρωπινο ειδος να μην ειναι και τοσο κατεστραμενο οσο πιστευα.Ρισπεκτ κοπελια οχι μονο γι αυτην την φορα αλλα και για καθε μερα που πας και κανεις το ιδιο συμφωνα με τον περιπτερα.Την ερωτευτηκα λιγο :P χαχα she made my heart melt.
1
 
 
 
 
σχόλια
κι εγώ όταν μου περισσεύει φαγητό, ένα πλαστικό πιάτο, μία σακουλίτσα και ένα χαρτάκι που γράφει "καθαρό φαγητό" είναι αρκετά για να κάνουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, έστω και για λίγα λεπτά.. δε μας κοστίζει κάτι, ας το κάνουμε όλοι :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon