ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2015 | 00:06

?.

Αν μπορειτε αφηστε μου ενα σχολιο θα με βοηθουσε πολυ..Πιστευετε πολυ στις γνωμες των αλλων; Εχω δεχθει πολυ μπουλινγκ και βια στα σχολικα μου χρονια.Εχω μερική απώλεια της ικανότητας της ακοής..εχω φάει ξυλο,μου εχουν κανει διαφορα. Και ακομα φοβάμαι..τωρα θα μπω στο 2ο ετος και τρεμω μηπως κάποιος πει κατι κακο στη φιλη που εχω τωρα και στο αγορι μου και με αφήσουν και αυτοι. Ειλικρινα καθε φορα που βλεπω τα παιδια απ το σχολείο μου φοβαμαι. Και δεν τους εχω κανει ποτε τιποτα. Δε θελω να με μισουν..και με μισουν πολλοι,πολλοι εχουν κατι να πουν που τα περισσοτερα ειλικρινα δεν ισχυουν.Και πολλοι εχουν επηρεαστεί απο αυτους. Το απροσάρμοστο,το ανώριμο,η προβληματική.. Φοβαμαι..
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν σε μισούν καλή μου, απλά σε βρίσκουν εύκολο στόχο.. Σταμάτα να είσαι εύκολος στόχος, δειξε τα δόντια σου όπως κάνουν τα αξιολάτρευτα αδέσποτα σε αυτούς που τα υποτιμούν. Ανέδειξε τη μοναδικότητα σου ρε ψυχάρα, Σταμάτα να νοιάζεσαι για τις γνώμες τους και απόλαυσε τις σχέσεις που έχεις δημιουργήσει. Να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς. Τα φιλιά μου και τα δέοντα ;)
Λυπάμαι ειλικρινά για όλα όσα έχεις υποστεί στο παρελθόν αλλά πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν "ζείς" πλέον μέσα σε αυτό και τα σχολικά χρόνια έχουν περάσει. Παράλληλα το "δεν θέλω να με μισούν" είναι το βασικότερο πρόβλημά σου. Δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν οι γνώμες των άλλων παρά μόνο εκείνων που είναι σημαντικοί για σένα, είναι απόλυτα λογικό να μην είμαστε συμπαθείς σε όλους. Μπορείς επίσης πάντα να μιλήσεις στους δικούς σου (φίλη/φίλες/σχέσεις) για όλα όσα έχεις υποστεί και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου ώστε να πάψεις να φοβάσαι μήπως κάποιος σε διαβάλλει. Μου φαίνεται εξαιρετικά παράξενο να μιλάς για στοχευμένο μίσος εναντίον σου και μου αναστρέφει την εικόνα του θύματος που παρουσιάζεις αλλά δεν γνωρίζω τις καταστάσεις και το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να διαχειριστείς αυτό το φόβο αρχικά με το να μιλήσεις στους δικούς σου, μετέπειτα με τη βοήθεια κάποιου ειδικού ώστε να κατανοήσεις γιατί συνέβησαν όσα συνέβησαν και τέλος με τη δημιουργία νέου κύκλου γνωριμιών και ζωής ώστε να νιώσεις ασφαλής.
Οι άνθρωποι οι οποίοι σε γνωρίζουν, σε επιλέγουν γι'αυτό που είσαι, για τη σχέση που έχετε και έχουν ακέραιο χαρακτήρα κ ελάχιστη τσίπα, δε θα επηρεαστούν ποτέ από λόγια τρίτων κ άσχετων.Σε αυτούς τους θρασύδειλους τραμπούκους απ'το σχολείο σου, μη δίνεις σημασία, ξέκοψέ τους και μην τους αφήσεις την παραμικρή χαραμάδα να χωθούν στη ζωή σου.Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανες παλιότερα που είχες φάει ξύλο οπως λες, αλλά αν τώρα τολμήσει κανείς να βιαιοπραγήσει εναντίον σου να τους καταγγείλεις στην αστυνομία.Δεν είσαι ούτε "απροσάρμοστο", ούτε "ανώριμο", ούτε "προβληματική" - αυτοί είναι κομπλεξικά και δειλά ανθρωπάρια.Μίλα στη φίλη και στη σχέση σου αν ανησυχείς, βγάλε από μέσα σου όλο αυτό το τραύμα και το φόβο. Δεν έχεις ούτε να ντραπείς, ούτε να απολογηθείς για τίποτα.Καλή τύχη και καλή δύναμη!
Λοιπόν! Κοιτα την σχεση σου και την φίλη σου! Και μην δινεις σε κανέναν σημασια! Ειδικά σε Ανθρώπους που κάθονται και ασχολούνται με τους αλλους ! Πρόκειται για κομπλεξικους με 0 ενδιαφέροντα ! Να εχεις αυτοεκτίμηση και αυτοσεβασμό ώστε να το εμπνέει και στους άλλους! Κανεις δεν ειναι καλύτερος σου και δεν εισαι χειρότερη απο κανέναν! Κοιτα το μέλλον και ασε το παρελθόν να το θυμούνται αυτοι! Η ζωη ειναι μονο για μια φορα! Μην την μολυνεις με την γνώμη των άλλων! Να υπολογίζεις μονο αυτους που σαγαπάνε και τους αγαπάς ! Καλη τύχη με την σχεση και τις σπουδές σου!
Scroll to top icon