ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2015 | 10:09

Βρώμικο σπίτι?

Με την δικιά σας κρίση...Πότε θα θεωρούσατε ένα σπίτι βρώμικο?Τι θα κοιτούσατε για να διακρίνεται αν είναι καθαρό ή όχι?Μπαινοβγαίνω σε ένα σπίτι και εγώ το θεωρώ βρώμικο.Δεν μπορώ να μιλήσω κάπου αλλού γιατί ντρέπομαι και φυσικά δεν θέλω να εκθέσω αυτούς που το κατοικούν.Τι θα κοιτούσατε?Ποιο πολύ με ενδιαφέρει η γνώμη γυναικών(Θέλουμε γνώμη από νοικοκυρές χαχα).Έχω ανάγκη την απάντηση σας γιατί είμαι πολύ στεναχωρημένος και εύχομαι απλά εγώ να είμαι ο κομπλεξικός και να έχω άδικο.
2
 
 
 
 
σχόλια
για μενα βρομικο σπιτι ειναι αυτο που εχει λερωμενα θαμπα πλακακια και τουαλετα/ μπανιο ακαθαρτο με τριχες/ κουζινα με λιγδες λαδια στους τοιχους και πατωμα που κολλουν τα παπουτσια σου σαν περπατας, μπλιαχ ..που σημαινει οτι εχει κατι μηνες να καθαρισουν.. αυτο που με το που μπαινεις μεσα βρομαει σου ερχετε μποχα και θελεις να τρεξεις αμεσως εξω.. η σκονη δεν με ενοχλει και τοσο μιας και δυο μερες να αφησεις τα παραθυρα ανοικτα ειτε στην εξοχη εισαι ειτε σε πολη με καυσαεριο ειναι αρκετο να γεμισει το σπιτι..
Σκόνη, πολλά χνούδια, λάσπες στα πλακάκια και στάμπες, τρίχες, ακαταστασία, άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη, λίγδες και λήπια στην κουζίνα, τουαλέτα με πουρί ή ακαθαρσίες, μπανιέρα ή ντουζιέρα με λεκέδες και τρίχες!
Scroll to top icon