ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2015 | 15:39

Ενοοικογενειακή βία

Πώς την ορίζετε; Τα χτυπήματα, η λεκτική βία και το φτύσιμο δεν είναι αρκετά;
2
 
 
 
 
σχόλια
Εννοειτε πως ειναι αρκετα βασικα υπεραρκετα η βια δεν ειναι μονο ξυλοδαρμος η βια μπορει να ειναι λεκτικη δηλαδη βρισιες και ασχημοι χαρακτηρισμοι ψυχολογικη βια ο αλλος να σε υποβιβαζει συνεχως να σου κανει πολεμο ψυχολογικο και νευρων με αποτελεσμα να χασει ο αλλος καθε ιχνος αξιοπρεπειας και αυτοσεβασμου γιατι τον κανει να νιωθει πως δεν αξιζει με αποτελεσμα ο αλλος να νιωθει ανικανος και να μην βασιζεται στον εαυτο του επισης ακουσα πως υπαρχει και η οικονομικη βια δηλαδη ο αλλος να εχει πληρη ελεγχο και λογο στα οικονομικα του σπιτιου με αποτελεσμα ο αλλος να αγκιστρωνεται απο αυτον που ασκει βια γιατι δεν τον αφηνει περιθωρια οπως και να χει η βια καταδικαζεται και δεν πρεπει να δινουμε ανοχη σε αυτα τα περιστατικα πρεπει να αγαπαμε περισσοτερο τους εαυτου μας.
Υπερ-αρκετά θα έλεγα δυστυχώς.Αν υπάρχει δυνατότητα απομάκρυνσης αν υπάρχουν δηλαδή χρήματα,φίλοι ή συγγενείς που μπορούν να βοηθήσουν ρίξτε μαύρη πέτρα.Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά.
Scroll to top icon