ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2015 | 02:12

7 βηματα να κανετε μια νεα γνωριμια να τρεχει μακρια σας

Αφορα κυριως κοπελες1) ειστε τελειως ειλικρινης μαζι του , θ σας το ζηταει κ αυτος να ειστε. Στανταρ οτι δεν θα του αρεσει απο αυτα που λετε θα μεινει σε αυτα και οχι οτι ησασταν ειλικρινης.2) θα σταλκαρετε προφιλ θα βρειτε πρωην και θα τις σχολιασετε ασχημα τυπου " καλα πως τα ειχες με αυτην ;" "φαινεται ψωναρα και ντιβα σαν μπαρμπη ειναι" κλπ κλπ3) θα αρχισετε τα παραπονα οτι δεν στελνει οπως πριν σας "κτακτησει" και θα μετρατε τα λεπτα που εκανε να απαντησει και θα κανετε παραπονα4)θα τον ελεγχετε τυπου "γιστι ησουν μεχρι τις 5 το πρωι viber" "γιστι κανεις λαικ εκει κ εκει" κλπ κλπ5) θα τον ρωτατε αν ησασταν καλη ή μηπως δεν σας θελει αλλα φοβαται να σας το πει 6) θα του λετε σε καθε ευκαιρια οτι αν βγει βλακας θα πογοητευτειτε7) σε σεξουαλικα μηνυματα και υπονοοουμενα θα το παιζετε θιγμενες και θα τον παροτρυνετε να στειλει σε αυτες που εκανε λαικ που τον κραξετε (βλεπε 4)Αν δεν εχει εξφανιστει μετα απο ολα αυτα και δεν σας εχει διαγραψει απο παντου ή κατι δεν παει καλα σε αυτον οποτε φυγετε αρων αρων ή δεν σας εχει πηδηξει ακομα ή σας θελει οντως πολυ Με εκτιμησημια που τα εκανε ολα και μετα καταλαβε τι εκανεηταν πια αργα.
1
 
 
 
 
σχόλια
"Αφορά κυρίως συγκεκριμένου είδους και εύρους σκέψεως κοπέλες γυμνασίου/λυκείου"Λυπάμαι πολύ αν έτσι σκέφτεσαι κι αν αυτά θεωρείς τα λάθη στις σχέσεις. Εχεις πολλά πράγματα ακόμη να μάθεις και είσαι σε πολύ κακό δρόμο. Σε δικαιολογώ μόνο αν είσαι 15 ή λίγο μεγαλύτερη. Αν είσαι ενήλικη είναι απλά τρομακτικός ο τρόπος έκφρασης και σκέψης. Δεν είναι όλες οι γυναίκες άρρωστα ανασφαλείς, υστερικές κατίνες, επιθετικά ζηλιάρες ή παρανοικές στα όρια της τρέλλας και δεν υποκρίνονται στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Με όσα γράφεις επιβεβαιώνεις τα χονδροειδή ανέκδοτα που λέγονται για τις γυναίκες στις ανδρικές παρέες. Σου προτείνω να διαβάσεις το "Δεύτερο Φύλλο" της Σιμόν Ντε Μποβουάρ όπως και το "Μύθο της Ομορφιάς" της Ναόμι Γουλφ. Δεν έχω πρόθεση να σε ειρωνευτώ ακριβώς το αντίθετο. Μακάρι να αρχίσεις να σκέφτεσαι διαφορετικά.
Scroll to top icon