ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2015 | 16:25

Ωριμαζω πριν την ωρα μου

Γεια σας. Ειμαι 13 χρονων. Τα υπολοιπα στοιχεια ειναι περιττα. Μπορει με αυτα που θα γραψω καποιοι να με βρισουν, μπορει ομως και να με βοηθησουν. Ξερω..θα μου πειτε ειμαι πολυ μικρη για να μπαινω σε τετοιες ιστοσελιδες, ωστοσο δεν εχω που αλλου να μιλησω και να πω τι μου συμβαινει. Εδω και 3 μηνες τα εχω με εναν 17χρονο. Στην αρχη φοβομουν οτι θα θελει να προχωρησει μαζι μου σε κατι πιο σοβαρο και εγω δεν θα μπορουσα να ανταπεξελθω στις αναγκες του. Ομως τωρα εχουμε προχωρησει αρκετα αλλα με την θεληση μου. Δεν με πιεσε για τιποτα. Δεν εχουμε ολοκληρωσει. Με εχει ακουμπησει στην περιοχη μου, τριβοντας με και ερεθιζοντας με..ηταν πολυ ωραιο συναισθημα! Πραγματικα μετα απο αυτο με εχουν κατακλυσει τηψεις..ομως οσες φορες και να προσπαθησα να σταματησω αυτο το γεγονος δεν μπορουσα..εκεινη την στιγμη θελω τοσο πολυ που δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο! Ξερω πως δεν πρεπει απο τοσο νωρις να εχω σεξουαλικη επαφη, ομως τωρα που το αρχισα δεν γινεται να το σταματησω! Οι συμβουλες σας ελπιζω να μου φανουν χρησιμες..
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ στα 13 μου έπαιζα ακόμα με Barbie!Ποσο έχουν αλλάξει οι καιροί...!Όλα έρχονται στην ώρα τους νομίζω..Σ'αυτη την ηλικία δεν θα ξαναυπαρξεις ποτε..
Καλό μου φοβάμαι ότι τα πολύ σωστά λόγια που σου είπαν παραπάνω και ότι και να σου πω και εγώ δεν θα μπορέσουν να έχουν την θετική επίδραση που θα θέλαμε. Είσαι παιδάκι ακομα όμως. Σεξ θα κάνεις για πολλά χρόνια σχεδόν σε όλη την ενήλικη ζωή σου. Παιδί δεν θα ξαναγινεις ποτέ. Ζήσε και απόλαυσε την ζωή σύμφωνα με την ηλικία σου ώστε να έχεις πάντα να θυμάσαι όμορφες αναμνήσεις. Για το αν είναι σωστό ή λάθος σκέψου απλά ότι αν κάνετε σε σε ένα χρόνο από τώρα ,ο φίλος σου μπορεί να έχει σοβαροτατα προβλήματα με τον νόμο και αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά καθοριστικό έτσι από ανθρώπους σπουδαγμενους και επιστήμονες με γνώμονα το καλό των παιδιών της ηλικίας σου.
Κοριτσάκι μου, δεν ξέρω από που να αρχίσω και τι να σου πω που να μπορέσεις να το καταλάβεις. Είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που μπήκες σε σχέση με ένα μεγαλύτερο αγόρι το σεξ να βρεθεί στο προσκήνιο και να πρέπει να το αντιμετωπίσεις αυτό το 13 όμως μου σφίγγει το στομάχι ενώ σου γράφω, είσαι παιδάκι καρδούλα μου και άνοιξες μια πόρτα τόσο νωρίς που μακάρι να μην καθορίσει τη ζωή σου με τρόπους δραματικούς .Ναι, είναι φυσιολογικό να νιώθεις ευχάριστα όταν πειραματίζεσαι μαζί του και οι τύψεις δεν είναι απαραίτητες σχετικά με αυτό. Ναι είναι θετικό που το αγόρι δεν σε πιέζει και θα είναι θετικότερο αν συνεχίσει να μην σε πιέζει για αρκετό καιρό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι λάθος δικό του που επέλεξε μια τόσο νεαρή κοπέλα, στις ηλικίες σας είναι σχεδόν τραγικό. Εκείνος μπορεί και δικαιούται μια ολοκληρωμένη σχέση, για σένα όμως δεν είναι το ίδιο. Μια σεξουαλική σχέση έχει στοιχεία που δεν είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς συναισθηματικά ή ακόμη και σωματικά σε αυτή την ηλικία. Μην πιέζεσαι λοιπόν και μην βιάζεσαι για κανένα απολύτως λόγο, παρέμεινε σε αυτό το στάδιο της εξερεύνησης για λίγο καιρό. Παράλληλα σε παρακαλώ να ενημερωθείς όσο καλύτερα μπορείς για το σεξ και τις προφυλάξεις που πρέπει να χρησιμοποιείς αλλά και να μιλήσεις σε κάποιον δικό σου, μητέρα, αδέλφια μεγαλύτερα, κάποια θεία σου ή γενικά κάποιον άνθρωπο που να σέβεσαι και να εκτιμάς την άποψή του. Ελπίζω και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να το σκεφτείς πολύ σοβαρά και να μην προχωρήσεις, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon