ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2015 | 00:03

Σχολή

αντιμετωπιζω ενα σχετικά μικρό πρόβλημα ....έδωσα περσι πανελλήνιες πέρασα τεχνολόγος γεωπόνος όμως δεν μου άρεσε και επέλεξα να ξαναδωσω...τη δεύτερη φορα πήγα καλυτερα και πλέον μπορώ ν πω οτι περνάω μηχανικός ορυκτών πόρων στο Πολυτεχνείο Κρήτης που ηταν και η επιλογή μου απο την αρχή....Πρόσφατα οι γονείς μου μου είπαν οτι δεν μπορώ να παω να σπουδάσω στα χανια λόγω της κατάστασης που επικρατεί και καλυτερα ειναι να παω στο ΤΕΙ που πέρασα περσι καθώς δεν θα πληρώνουμε ενοίκιο ..Προσπαθώ να βρω λύση για να μπορέσω να παω στη σχολή που θελω και να ακολουθήσω μετέπειτα το επάγγελμα που μαρεσει αλλά οι γονείς μου κάθετοι στην απόφαση τους, Το αυτόνοητο ειναι οτι θα έψαχνα δουλειά αν πήγαινα στα χανια ...Δεν θελω να επιβαρύνω με επιπλέον έξοδα τους γονείς μου αλλά πως μπορώ να τελειώσω ενα ΤΕΙ που ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου;;;Τι πιστεύετε εσείς;
3
 
 
 
 
σχόλια
Να πας Χανιά, εκεί που θες.Πέρα από τις λύσεις που προτάθηκαν από άλλους αναγνώστες, μπορείς να και βρεις δουλειά μερικές ώρες στην εβδομάδα. Από εμπειρίες συγγενικού προσώπου στα Χανιά, ξέρω ότι υπάρχουν δουλειές για φοιτητές τον περισσότερο καιρό, λόγω τουρισμού. Και μπράβο για την επιλογή σου, πολύ καλή στην εποχή που ορυκτοί πόροι και εναλλακτικές μορφές ενέργειας είναι τόσο σημαντικά. Ίσως να εξηγούσες στους γονείς σου τισ επαγγελματικές προοπτικές της επιλογής σου;Καλή σταδιοδρομία!
Απο τη δικη μου σχολη ξερω πως δινουν στεγαστικα επιδοματα σε φοιτητες που πληρουν καποια εισοδηματικα κριτηρια. Επισης υπαρχει η ανταποδοτικη εργασια(νομιζω πως ετσι λεγεται) που ειναι δουλεια σε εργαστηρια ή βιβλιοθηκες του πανεπιστημιου μερικες ωρες την εβδομαδα και φυσικα πληρωνεσαι γυρω στα 4-8 ευρω την ωρα αλλα παλι εχουν καποιο οριο στο εισοδημα. Εγω αυτα τα εχω διαβασει στην επισημη σελιδα του ΑΠΘ αλλα φανταζομαι οτι αναλογα προγραμματα υπαρχουν και στο πανεπιτημιο κρητης σε περιπτωση που σε ενδιαφερει.
Εφόσον έχετε χαμηλό εισόδημα μπορείς να αναζητήσεις τη λύση της εστίας για διαμονή! Από εκεί και πέρα για τα πάγια έξοδα σου αναγκαστικά δουλειά σε συνδυασμό με τη σιτιση από τη λέσχη. Με μια απλή δουλειά σε καφετέρια θα τα βγάλεις πέρα αλλά για να είναι ειλικρινής αν παρουσιάσεις την ιδέα της εστίας αλλά και της λέσχης στους γονείς πιστεύω οτι οτι έχεις μια καλή πιθανότητα καθώς μετά τα έξοδα σου περιορίζονται κατά πολύ! Ελπίζω να πάνε όλα καλα! Και η σχολή που διάλεξες ειναι πολύ ενδιαφέρουσα! Συμβουλή: Αν βρεις δουλειά προσπάθησε να μη σε αποσπάσει όσο ειναι δυνατόν από τη σχολή! :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon