ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.8.2015 | 22:36

Της εστειλα μηνυμα και δεν απαντησε

Χτες το βραδυ βγηκα σε ενα κλαμπ και γνωρισα μια κοπελα...γνωριστηκαμε και αρχισαμε να μιλαμε...εμενα μου αρεσε και της το εδειξα και ειδα οτι και αυτη ενδιαφεροταν με αυτα που μου ελεγε απλα ηθελε να γνωριστουμε πρωτα καλυτερα γιατι της ειπα οτι μου αρεσε...αλλαξαμε τηλεφωνα ( γιατι facebook δεν εχω) και προς το τελος κρατιομασταν χερι χερι συνεχεια και οταν την πηγα σπιτι φιληθηκαμε...μεχρι εκει...μου ειπε οτι θα με επερνε αυριο...εγω βεβαια της εστειλα σημερα το μεσημερι να δω τι κανει αλλα μεχρι τωρα δεν μου εχει απαντησει(ωρα: 22:33) και η αληθεια ειναι ουι καιγομαι λιγακι...και δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να κανω γι αυτο και απευθυνομαι στο forum..ευχαριστω εκ των προτερων για καθε συμβουλη...!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Live your myth in Greece. Το μεγαλύτερο ποσοστό δεν σηκώνει την επόμενη μέρα τηλέφωνα. Δεν έχει να κάνει με σένα. Έχει να κάνει με τον φόβο που πλέον έχουν οι άνθρωποι να κάνουν σχέσεις.
Scroll to top icon