ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2015 | 04:24

Μετά απο 10 χρόνια σχέσης

βαρέθηκα και σκέφτομαι το χωρισμό. Αυτός όμως δεν θέλει.Η καθημερινότητά μας είναι σκέτη ρουτίνα. Του το είπα κιόλας, δεν νιώθω πια ερωτευμένη, ούτε πάθος υπάρχει ούτε έρωτας, μου απάντησε λογικό είναι και ότι έτσι είναι οι σχέσεις περνάνε σε στάδια και τώρα είμαστε στο στάδιο της αγάπης και της συντροφικότητας.Όμως δεν δείχνει να με παίρνει στα σοβαρά και ξέχασε ήδη ότι του είπα.Εγώ όμως θέλω να ερωτευτώ, να ζήσω, απο κοριτσάκι είμαι μαζί του και έχασα πολλά χρόνια. Βαρέθηκα, νιώθω πως ότι ήταν να πάρω πηρα απο αυτή τη σχέση.Δεν θέλει καν να το συζητάει.ΝΑι αφήσαμε πολλά χρόνια μας το λένε πολλοί δεν παντρευτήκαμε δεν κάναμε παιδιά... ΑΛλά απο τα 18 μέχρι τα 28 ε δεν ένιωσα έτοιμη για γάμο.Μακάρι να τον γνώριζα σήμερα στα 28 μου και όχι τότε.Θέλω να ερωτευτώ... Θέλω να ζήσω!
1
 
 
 
 
σχόλια
10 χρόνια σχέσης χωρίς εξέλιξη (οικογένεια, παιδιά κλπ) είναι πάρα πολλά. Αργά η γρήγορα αυτή η σχέση, αν δεν εξελιχθεί, θα τελειώσει είτε με τον να βρεις εσύ κάποιον άλλο είτε με τον βρει αυτός κάποια άλλη.Αν δεν πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε, είτε γιατί έχετε γίνει πια "αδερφάκια" είτε γιατί αισθάνεστε παιδιά για να κάνετε παιδιά, τότε προετοιμάστε τους εαυτούς σας για έναν ώριμο αποχωρισμό ζώντας εξ ολοκλήρου το βαρύ πένθος που αυτός θα φέρει.Παρόλο που τώρα μπορεί να σου φαίνεται εύκολο, σε διαβεβαιώνω ότι δεν είναι καθόλου.. θέλει πάρα πολύ χρόνο. Αν επιλέξεις την εύκολη λύση, δηλ. να ερωτευτείς κάποιον και να ξεχαστείς, γιατί είσαι αδύναμη να αντέξεις τον χωρισμό σου, τότε η "πληρωμή" μεταφέρεται για τον μέλλον στο 10πλάσιο. Αφού έρθουν και φύγουν οι επόμενοι έρωτες (περιστασιακοί και μη), τα 10 χρόνια σχέσης, που τώρα τα βιώνεις ως δεδομένα, θα σε κυνηγούν και θα σου ζητούν συνεχώς δικαίωση. Προσπάθησε να το συζητήσεις σοβαρά με τον σύντροφό σου (να του κρούσεις τον κώδωνα!), γιατί τα χρόνια είναι πολλά για να τα "πετάξεις" για έναν έρωτα που δεν ξέρεις ούτε πως θα είναι ούτε και τι θα φέρει. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις, απλά να έχεις επίγνωση των πραγμάτων και να ξέρεις τα θετικά και τα αρνητικά.. και ακολούθησε τη διαίσθησή σου… ξέρει καλύτερα!
Scroll to top icon