ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2015 | 15:35

Τα παρατησα

Ακομα και αν αρνουμαι να το παραδεχτω ακομα και στον ιδιο μου τον εαυτο, Ττα παρατησα, εγκατελειψα την ομαδα. Οχι για λογους υγειας ουτε σχολικου προγραμματος οπως ελεγα σε ολους οσους απορουσαν. Σταματησα το Βολλευ επειδη δεν αντεχα την πιεση. Εγω, εγω που θεωρουμαι απτους δυνατοτερους χαρακτηρες. Δεν αντεχα να θεωρουμε χειροτερη απτις αλλες απτην προπονητρια. Τις μερες που δεν μου εκανε καψονι και μου τσιριζε μπροστα σε ολη την ομαδα, τα πηγαινα τελεια. Αλλα αυτες οι μερες ηταν ελαχιστες. Παρατησα το παθος μου για μια προπονητρια που επελεξε να μη με συμπαθει. Μια προπονητρια που της μιλουσα για το προβλημα που εχει μαζι μου η την ρωτουσα πως μπορω να βελτιωσω καποια πραγματα και αδιαφορουσε υποδειγματικα. Και παρολο που ειχα ενα ατυχημα στο σκι και οι γιατροι ισχυριζονται οτι δεν θα μπορεσω να παιξω αγωνιστικα, θα το προσπαθησω ξανα με δυναμη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λάθος να επιτρέπεις σε ένα μεμονωμένο άτομο να καθορίζει τις επιλογές σου και να στηλιτεύει τις αποφάσεις σου. Οφείλεις πρωταρχικά στον εαυτό σου να είσαι συνεπής στα θέλω σου και να διεκδικείς παλεύοντας όλα όσα έχεις ανάγκη για να κάνεις τον εαυτό σου χαρούμενο. Αν το βόλλευ είναι το πάθος σου η συγκεκριμένη προπονήτρια είναι ένα μικρό εμπόδιο που αν δεν μπορείς να το παρακάμψεις μπορείς να το αγνοήσεις ή να διδαχθείς από αυτό. Από τον τρόπο που γράφεις διακρίνω ένα πληγωμένο εγωισμό - συμβατό με προεφηβική, εφηβική ηλικία - και απόλυτα κατανοητό. Λες " Δεν αντεχα να θεωρουμε χειροτερη απ τις αλλες απτην προπονητρια" Αυτό για μένα σημαίνει ότι θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο και δεν αντέχεις ούτε τη διαδικασία σύγκρισης αλλά ούτε και την απόρριψη από οποιονδήποτε. Δυστυχώς καλή μου η ζωή είναι μια αλυσίδα από συγκρίσεις και απορρίψεις και οφείλεις να ατσαλωθείς απέναντι σ'αυτό γιατί βρίσκεσαι μόνο στην αφετηρία. Πολλοί θα σε απορρίψουν ή θεωρήσουν λίγη και όχι μόνο στον αγωνιστικό στίβο. Αν εσύ πιστεύεις στον εαυτό σου οφείλεις να συνεχίσεις να προσπαθείς κυρίως για να έχεις τη συνείδησή σου επαναπαυμένη ότι δεν εγκατέλειψες. Τέλος θα σου παραθέσω ένα σημείο από μια σπουδαία ταινία που νομίζω θα σου έκανε καλό να δεις. "There are no two words in the English Language more harmful than "good job". Η ταινία λέγεται "Whiplash". Ελπίζω να τη δεις.
Scroll to top icon