ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2015 | 17:38

help

Χευ είμαι 15 η φίλη μου έχει κάνει σεξ είδη και μου είπε ότι δεν πόνεσε και δεν μάτωσε (αφού έχασε την παρθενία της) ήθελα να ρωτήσω κι εγώ αν πονάει (o δικό της είναι 19 και έχει ξανά κάνει)
2
 
 
 
 
σχόλια
Όταν έρθει εκείνη η ώρα το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι ο πόνος, πίστεψέ με! Είναι πιθανόν να νιώσεις λίγο πόνο πράγματι, ωστόσο η αίσθηση δεν είναι κάτι φοβερό, ούτε αφόρητη. Επιπλέον κάθε γυναίκα έχει διαφορετική "κατασκευή" - άλλες νιώθουν μεγαλύτερη ενόχληση, άλλες λιγότερη, άλλες ανύπαρκτη. Αυτό έχει να κάνει τόσο με τη δική σου φυσιολογία, όσο και με του συντρόφου σου βεβαίως. Σε γενικές γραμμές μην τρελαίνεσαι, το σεξ είναι συναρπαστικό και σε φέρνει τόσο κοντά με τον άλλον, αρκεί φυσικά να γίνεται όταν νιώθεις ΕΣΥ έτοιμη (όχι ντε και καλά επειδή ξεπαρθενιάστηκαν οι φίλοι σου πχ), κατόπιν κοινής συναινέσεως και με τήρηση προφυλάξεων. Καλό ξεκίνημα στη σεξουαλική σου ζωή!
Scroll to top icon