ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2015 | 16:18

Ο ανθρωπος μου

Ειναι αυτος που δεν θα τον νοιαξει αν δεν προλαβες να ξυρισεις τα ποδια σου,που θα παραδεχτει τα συναισθηματα του,που θα ριξει τον εγωισμο του θα παραδεχτει το λαθος του και θα ζητησει συγνωμη,που θα σε προσεχει θα σε αγαπαει και θα σου το δειχνει καθε μερα με πολλους τροπους..που θα σταθει διπλα σου σε καθε δυσκολια,που θα σε κανει να γελας ,που σε εκνευριζει καποιες φορες που θα σε πειραζει και θα σε κοροιδευει αλλα θα μπορει να σου μιλησει σοβαρα οταν χρειαζεται..που δεν θα σε θελει βαμενη ουτε θα τον νοιαζει πως θα εχεις το μαλλι σου..ειναι ο ανθρωπος μου για εμενα και οσο με κερδιζει αυτος καθε μερα αλλο τοσο προσπαθω και εγω ..ειναι ο ανθρωπος μου..η ευτυχια μου..οτι καλυερο μπορουσα να εχω μετα την υγεια μου..Σας ευχομαι οτι καλυτερο κι ας μην σας ξερω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ήθελα απλώς να τονίσω μια λέξη σ' αυτή σου την εξομολόγηση αγαπητέ φίλε/η, την οποία τουλάχιστον προσωπικά δεν περνώ απαρατήρητη. Είναι μια λέξη ''κλειδί'' την οποία τοποθετείς και αξίζει το κάθε ''ταυτίζομαι''. Ονομάζεται, προσπάθεια.Να συνεχίζεις με αυτό, με την προσπάθεια, σε κάθε σου βήμα, όχι μόνο για τον άνθρωπό σου, αλλά για κάθε τι που σου είναι αρεστό, διότι αυτή η λέξη, το να προσπαθείς και να πετυχαίνεις, το να προσπαθείς και να μην πετυχαίνεις και να ξαναπροσπαθείς ξανά και ξανά μέχρι να πετύχεις, δίνει μεγάλη αξία στη παρούσα ζωή (και για όσουν πιστεύουν) για την μετέπειτα ζωή.Με φιλικούς χαιρετισμούς,ταυτίζομαι :)
Scroll to top icon