ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2015 | 03:54

Ακόμα μετανιώνω που κοιμήθηκα μαζί του.

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ πιο κομπλεξικό άντρα: Να σε μειώνει συνέχεια με το λόγο και με τις πράξεις του, με το καλημέρα σας και χωρίς να έχεις δώσει δικαίωμα παρά την ευγένειά σου, να σε κακοποιεί ψυχολογικά ακόμα κι αν έχετε πάει για έναν καφέ... και κατά τ'άλλα να το παίζει ωραίος και να νομίζει ότι παρόλα αυτά που κάνει, θα έπρεπε να είσαι τρελή για πάρτη του - παρόλο που εσύ μάλλον θα άξιζες καλύτερα!Φαλλοκράτης, μαμάκιας και αρκετά... ανόητος, τελικά! Όποτε μαθαίνω νέα του αφρίζω, γιατί ξέρω πως δεν έχει τα μυαλά για να αλλάξει, στα 30 του σχεδόν πια.Πούλησε καλό παραμύθι στην αρχή, για το ποιος είναι, τι κάνει και τα λοιπά, και μετά έχασε τον έλεγχο. Πρόλαβα να το χάψω αλλά έπειτα με το που κατάλαβα, έφυγα... Μυθομανής, παθολογικός ψεύτης και να μη σας τύχει! Μόνο σούπερμαν δεν έβγαλε τον εαυτό του. Είχε ζήσει όλη τη ζωή του μέσα στο μυαλό του και πίσω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της μαμάς του.Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη η καψούρα, ευτυχώς σέβομαι η ίδια τον εαυτό μου αρκετά ώστε να φεύγω όταν με μειώνουν.Ανάμνηση από δυο καλοκαίρια πιο πριν που με στοιχειώνει... Δύσκολο να ανακαλύπτεις ότι χάρισες, έστω για λίγο, το σώμα σου σε έναν τέτοιον άνθρωπο. Έψαχνα πάντα λόγο, γιατί να έπρεπε να μου συμβεί αυτό; Πώς και γιατί την πάτησα;Και τελικά πέρσι, έχοντας υποφέρει από τους άντρες... Ένα πρωί θυμάμαι... απλά ξύπνησα λεσβία. Και τώρα είμαι καλύτερα.Κι όμως, ακόμα μετανιώνω που κοιμήθηκα μαζί του...
3
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά μπορεί να υπήρχε ήδη κάποια προδιάθεση από μέρους της.Ομολογώ πάντως ότι σε μένα δε χρειάστηκαν πάνω από δυο βλάκες (απανωτά) για να κρανιωθώ ξαφνικά κι από αντίδραση να αρχίσω να δοκιμάζω πράγματα στα 24 μου. Δεν το γύρισα τελικά, γιατί ένιωθα πως δε μου ταίριαζαν οι γυναίκες. Αλλά μια ιδέα είναι όλα, μια παρόρμηση... Και μετά αν σου αρέσει, συνηθίζεις κιόλας.
Καλησπέρα,Είμαι η συντάκτης της εξομολόγησης και έφτιαξα λογαριασμό για να σας πω ότι πρώτονμ τα γεγονότα είναι πραγματικά και δεύτερον, ότι είστε αρκετά προκατειλημμένοι και πάντα έτοιμοι να καταδείξετε τα "τρολλς", τόσο συχνά που πέφτετε κι έξω.Δεν πιστεύω ότι χρωστώ και εξήγηση αλλά τελικά αυτό που μου συνέβη ήταν ότι είχα ήδη κάποιες επιλογές να δοκιμάσω με γυναίκα και πέρσι το φθινόπωρο, 1η Σεπτεμβρίου ήταν, απλά αποφάσισα να πειραματιστώ, μήπως και άλλαζε η ζωή μου προς το καλύτερο... και το έκανα.Αυτά και σας ευχαριστώ. Θα προτιμούσα να μη συνεχίσω να γράφω εδώ, άρα σας παρακαλώ εκ μέρους πολλών να ανοίξετε το μυαλό σας. Είναι άσχημο να γράφεις κάτι και να σε βγάζουν τρολλ. Καλό σας μήνα.
Γιατι να ειναι τρολλ το οτι ξυπνησε λεσβια?? ..καπως ετσι ειναι κι η δικη μου ιστορια..και μια μερα οντως ξυπνησα και ειπα μηπως ειμαι λεσβια? ..εξαιτιας καποιου σαν αυτον που περιγραφεται απο πανω περασα ασχημα και με εκανε να αποθουμαι απο το αλλο φυλο αντι να ελκυομαι ..ετσι συχαθηκα και το γυρισα ..απλο! Μπορει και η κοπελα απο πανω ετσι να ενιωσε..δυστυχως υπαρχουν και τετοιοι!!
Scroll to top icon