ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2015 | 22:44

Το επαγγελμα μου

Λόγω οικονομικών δυσχερειών αναγκάστηκα να αφήσω την Ελλάδα και να αναζητήσω εργασία στο εξωτερικό. Εργάζομαι εδώ και ένα χρόνο πάνω στο αντικείμενό μου ωστόσο δεν με γεμίζει. Απεναντίας μέρα με τη μέρα συνειδητοποιώ ότι όσο και να προσπαθήσω να το κάνω να μου αρέσει, το απεχθάνομαι. Είμαι 24 και δυστυχώς αν και θα το θελα πολύ, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσω αυτό το οποίο πραγματικά μου αρέσει. Ξέρω ότι γίνομαι αχάριστη γιατί πολλοί από εσάς πασχίζετε να βρείτε μια οποιαδήποτε δουλειά έστω για τα προς το ζην. Αλλά με πιάνει το παράπονο γιατί όχι μόνο βρίσκομαι ολομόναχη στο εξωτερικό αλλά περνάω το χρόνο μου σε ενα εργασιακό περιβάλλον αν μη τι άλλο μη δημιουργικά. Το ερώτημα είναι, γνωρίζει κάποιος πληροφορίες για τα φοιτητικά δάνεια στη γερμανία; Ή ποιος από εσάς εργάζεται στο εξωτερικό και παράλληλα σπουδάζει; Είναι εφικτό; Όποιος μπορεί να με διαφωτίσει ας το κάνει παρακαλώ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Θέλεις να κάνεις μεταπτυχιακό ή μπάτσελορ; Η πόλη στην οποία μένεις έχει πανεπιστήμιο ή είναι κοντά σε κάποια άλλη πόλη με πανεπιστήμιο; Αν ναι, βρες τα προγράμματα σπουδών σχετικά με αυτό που σε ενδιαφέρει και δες τι έγγραφα χρειάζεσαι για να κάνεις αίτηση. Για φέτος είναι λίγο αργά γιατί οι αιτήσεις είναι μέχρι τον Ιούλιο για το επερχόμενο χειμερινό εξάμηνο αλλά υπάρχουν και αρκετά προγράμματα που αρχίζουν στο θερινό οπότε μπορεί να βρεις κάτι τέτοιο. Είναι εφικτό να σπουδάζεις και να δουλεύεις. Μπορεί να μην μπορείς να δουλεύεις full time αλλά σίγουρα θα μπορείς να έχεις μια δουλειά 3-4 μέρες τη βδομάδα. Ενημερώσου από το πανεπιστήμιο και μετά κινείσαι ανάλογα. Καλή τύχη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon