ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2015 | 12:28

Τα περί ομοφυλοφιλίας (μπορούσα να βρω και πιο τετριμμένο ακόμα :P )

ποτέ δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα. Λόγω των προτιμήσεων των ανθρώπων του περιβάλλοντός μου ήρθα σε επαφή με πολλούς ομοφυλόφιλους (κυρίως άντρες). Γενικά ούτε συζήτησα, ούτε το έκαψα με αναλύσεις τι φταίει - βιολογία ή κοινωνία; -, ούτε βασανίστηκα ούτε βασάνισα.Ώσπου μια μέρα ένα άτομο του κύκλου μου, βλέποντας πως είμαι ανοιχτή στο θέμα, βάλθηκε να μου ταράξει τα ήρεμα ύδατα της σκέψης.-Εγώ, μου λέει, σέβομαι τις επιλογές. Αλλά αυτά, όπως και άλλα, έρχονται για να καταστρέψουν το θεσμό της οικογένειας.Ναι, ξέρω, οικογένεια, πατρίς, θρησκεία, λέξεις που άδρατταν με ευκαιρία όλοι οι φασίστες της ιστορίας...αλλά αν σπάσουμε τα τείχη που χτίζει η άμυνά μας, κάτι θα δούμε. ναι είναι ωραία η οικογένεια. και θες να κάνεις παιδιά. και θες να γυρνάς στο σπίτι και να σε περιμένει κάποιος. και θες να αφήσεις τους συνεχιστές σου.Οποτέ αναρωτιέμαι όλα αυτά τα "θες" είναι προβολή που κάνω εγώ κι άλλοι σαν κι εμένα σε ανθρώπους που ούτε ξέρουμε, ή είναι αντικειμενικά;σίγουρα οικογένεια δεν συνεπάγεται γάμο. μπορείς να έχεις οικογένεια τα παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς ή τον καλύτερό σου φίλο. αλλά το θέμα της τεκνοποίησης πολύ θα με ενδιέφερε να δω πώς το βλέπουν κι άλλοι.Φιλικά προσκείμενη και θετικά διατεθειμένη για συζήτηση.Κι ούτε σαφώς θα πάψω να γνωρίζω και να συναναστρέφομαι με άτομα που έχουν άλλα γούστα, ενδιαφέροντα κι απόψεις από μένα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη μαγεία!να μεγαλώνεις μαζί με τα μικρά ανθρωπάκια!και τόσο μα τόσο θλιβερό η κοινωνία να "ποινικοποιεί" αυτό σε σχέση με σεξουαλικούς ή όποιους άλλους άσχετους προσδιορισμούς.
Scroll to top icon