ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2015 | 21:23

Εξομολογούμαι και θα ήθελα τη γνώμη σας

Θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο με βάση την ιστορία δύο οικογενειών απο το ΒΠΠ.Θα σας ενδιέφερε να διαβάσετε ένα βιβλίο που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τον πόνο των προταγωνιστών, την επιβίωση τους, την τελική ελευθερία απο τα κολαστήρια και τον μετέπειτα το χωρισμό των φίλων και τη μοιραία επανένωσή τους;Ναι, είναι μια δραματική ιστορία, αλλά είναι απολύτως πραγματική. Πρέπει να κάνω και μια μίνι έρευνα για τις συνθήκες κράτησης και το ταξίδι της επιστροφής τους. Ένας απο τους πρωταγωνιστές ήταν απο τους λίγους Έλληνες που επέζησαν απο τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Βοήθησε πολύ κόσμο στο στρατόπεδο θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο. Να το κάνω; Φοβάμαι πως αν δε γράψω σωστά την ιστορία θα γίνω αγαπητή στο κοινό της Δημουλίδου.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε το! Εδώ η άλλη έγραψε τις "50 αποχρώσεις του γκρι" και δε ντράπηκε και θα κολώσεις εσύ; Το πολύ-πολύ να μην πουλήσει τίποτα και να σε ξεφτιλίσουν οι κριτικοί. Χέστηκες, αν είναι το όνειρό σου πραγματοποίησέ το.
Κάνε μια αρχή, γράψε, σβήσε, θα βρεις ρυθμό και στυλ γραφής και φυσικά ενημέρωσε μας, όταν ολοκληρώσεις.Η ιστορία της δικής μου οικογένειας είναι θυελλώδης, έχει πολλά σκάνδαλα εποχής, ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που έζησαν ιστορικά γεγονότα σε Μ.Ασία, Ρωσία και Ελλάδα και θα ήθελα πραγματικά να έχω το χάρισμα της γραφής,για να καταγράψω αυτά τα γεγονότα, αλλά δυστυχώς καταφέρνω μόνο τη λίστα του σούπερ μάρκετ.
1ον,μια χαρά είναι κατά τη γνώμη μου η Δημουλιδου. Κατά 2ον,η ιστορία αυτή ,ειδικά το ότι βασίζεται σε αληθινά ιστορικά γεγονότα, την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα πιστεύω για το αναγνωστικό κοινό .
Scroll to top icon