ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2015 | 00:16

Το δίλημμα

Φέτος μέτα από χρόνια απραξίας, αποφάσισα να ξαναδώσω πανελλήνιες για να μπω στη σχολή που πραγματικά θέλω, γυμναστική ακαδημία ΤΕΦΑΑ. Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι θα αφήσω τη σχολή των ηλεκτρολόγων μηχανικών του πολυτεχνείου που έχει τέλεια εργασιακή αποκατάσταση, για μια σχολή που σε όσους το λέω μου λένε μακριάααααα... Ειδικά εφόσον δεν έχω κάποιον γνωστό για να με αποκαταστήσει, και το δημόσιο δεν είναι πλέον επιλογή. Τι να κάνω, να ακολουθήσω την καρδιά μου και να πάω τεφαα ή να τελειώσω σε 4 χρόνια μια σχολή που σιχαίνομαι; Σκέφτομαι ότι, ότι και να επιλέξω ίσως το μετανιώσω πικρά που δεν έκανα το αντίθετο... Θα ήθελα να ακούσω και από εσάς απόψεις. Ειδικά αν τα πράγματα είναι τόσο θλιβερά όσο ακούω για απόφοιτους τεφαα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αυτός που αγαπάει το επάγγελμα του και γουστάρει να το ασκεί,δουλειά θα βρει ο κόσμος να χαλάσει!Το επάγγελμα του γυμναστή δεν σου υπόσχεται επαγγελματική αφετηρία με αποκατάσταση και 1000αρικο στην τσέπη,αλλά αν το γουστάρεις και είσαι αποφασισμένος να ψαχτείς γύρω από αυτό,και δουλειά θα βρεις και χρήματα θα βγάλεις!Προσωπική μου άποψη, αν θες να ακούσεις σοβαρές απόψεις που θα σε βοηθήσουν,βρες άτομα που έχουν πετύχει στο χώρο και άτομα με φιλοδοξίες!Τα ΤΕΦΑΑ έχουν πολλές ειδικότητες που μπορείς να διαλέξεις!Εγώ προσωπικά μέχρι να κατασταλάξω,άλλαξα στο νου μου 3 ειδικότητες,πήρα πτυχίο,έκανα διάφορες δουλειές γύρω από το επάγγελμα και πλέον στα 25 μου βρήκα αυτό που με γεμίζει και θέλω να ακολουθήσω.Και το ωραίο είναι οτι δεν το αντιμετωπίζω ως δουλειά γιατί με ευχαριστεί αφάνταστα πολύ!Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon