ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2015 | 01:14

Regrets

Είμαι πολύ μεγάλη για τέτοια λάθη. Έχω άντρα, παιδιά, δουλειά και καμία δικαιολογία. Έψαχνα λίγο ενδιαφέρον σ'αυτή τη ζωή. Κάτι να με τραβάει απ'το κρεβάτι το πρωί εκτός από παιδιά που γκρινιάζουν.Την έπεσα πολύ ευγενικά σε έναν γνωστό, παντρεμένο με παιδιά. Ισως κατά βάθος να ένιωθα ασφαλής γιατί ήθελα μόνο παιχνίδι. Ανταποκρίθηκε και κόλλησα.Παραπάνω απ'όσο περίμενα.Δεν τον πίεσα ποτέ να κάνει κάτι παραπέρα απ'όσο μπορούσε να πάει. Το ξέρω ότι αγαπούσε τη γυναίκα του και δε θα έκανε κάτι μαζί μου και ούτε και το ήθελα άλλωστε.Το μόνο που μου έμεινε είναι η αίσθηση της αδικίας όταν άρχισε να διαμαρτύρεται ότι τον ενοχλώ όταν βαρέθηκε τα παιχνίδια..Ξέρω ότι φταίω και αυτή είναι η τιμωρία μου.Αλλά για πρώτη φορά κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι μπορούν να καταστρέψουν και να καταστραφούν από απελπισία και θυμό.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συγκλονιστκό. Είναι λίγο νεανικό και ανώριμο το κοινό στο οποίο εξέθεσες την ιστορία σου, γι' αυτό μην ψαρώσεις αν σου γράψουν χαζομάρες. Από την πλευρά μου, θα συμβουλεύσω, πως όταν πεισμώνεις ή θυμώνεις να βγαίνεις να περπατάς ΧΩΡΙΣ το κινητό σου. Και σβήνουμε και να μηνύματα, mail κλπ, ε; Δεν τα κρατάμε επ' ουδενί!
Scroll to top icon