ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2015 | 12:36

Κακομαθημενα!!

Θέλω να εξομολογηθώ οτι θυμωνω παρα πολυ, με τους γονεις που δεν μαζεύουν τα παιδια τους.Πας σε μαγαζια,σε φουρνους,σε ψιλικατζιδικα,σε super markets και τα βλεπεις να φωναζουν και να γκρινιαζουν για κατι που θελουν και δεν σταματουν, αν δεν τους το παρουν!.Ξεφτιλιζουν τους γονεις τους,δεν τα νοιαζει και επιβαλλουν αυτο που θελουν με στριγγλιές.Θελω τσιχλες, θελω τυροπιτα, θελω παγωτο,θελω σαντουιτσ, θελω κι εγω μπλουζα, θελω αθλητικα κι εχεις τα χαϊβάνια τους γονεις να τους κανουν τα χατηρια!Μονο οι δικοι μου γονεις,πριν φυγουμε απο το σπιτι,μου εκαναν ολοκληρη εξηγηση,οτι: η μαμα κι ο μπαμπας δεν εχουν λεφτα, ισα ισα για να φαμε κι εκει που θα παμε(φουρνο,super market,μαγαζι), αν θελεις κατι, θα μας το πεις στο αυτακι κι αν μπορουμε θα στο παρουμε, αν δεν μπορουμε δεν θα μας κανεις ρεζιλι,δεν θα φωναξεις,δεν θα γκρινιαξεις,αλλιως κομμενη η Καντυ καντυ ή το καλυτερο,θα σε κανουμε κι εμεις παραλληλα για καποιο λογο ρεζιλι, οταν θα ερθει καποια φιλη στο σπιτι και θα δεις πως ειναι !Τοσο απλες εξηγησεις!!! Σκατομαθημενα!
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν εχουν λεφτα να παρουν μια σοκολατα η ενα κουλουρι στο παιδι τους καλυτερα να μη κανουν καθολου.Δε ζητανε διαστημιπλοιο μια λιχουδια ζητανε!Ειναι κριμα να πλανταζουν στο κλαμμα.Υπαρχουν τροποι να μη κανουμε κακομαθημενα τα παιδια.Τα φερνουμε στον κοσμο για να τα κανουμε ευτυχισμενα και ισσοροποιμενα.Αν δεν μπορουμε καλυτερα καθολου.
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω froo , αλλά μάλλον τέτοιες σκήνες τις φαντάζεσαι και δεν τις έχεις ζήσει...Κανένα παιδάκι δεν πλάνταζει στι κλάμα...Ψευτοκλαίνε...Παίρνουν αυτό που θέλουν;Σταμάτανε..Αν όχι περαστικά μας.Για κάποιο λόγο , μεγάλη μερίδα κόσμου , θεωρεί πως το πάιδι δεν έχει επίγνωση του τι κάνει!Έχει και με το παραπάνω!Το γιατί ζητάει κάτι με ΑΥΤΟΝ τον τρόπο , είναι το μείζον ζήτημα.Και ναι έτσι έμαθε , δίορθωση έτσι το μάθανε!
Δεν φταίνε αυτά οι γονείς τους που τα κακομαθαινουν φταίνε, αυτά παιδάκια είναι δεν γνωρίζουν απο μόνα τους ,τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς, πρέπει κάποιους να αναλάβει να τους μάθει τα βασικά. Όπως έκαναν και οι γονείς σου με εσένα καλη ώρα.
Όταν θα κάνεις παιδάκια θα δεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται να τα κάνεις να υπακούσουν (και μάλιστα με παιδαγωγικές μεθόδους, γιατί με μη παιδαγωγικές πάλι θα έκραζες). Κι ακόμα, τα παιδιά δεν είναι όπως ήταν 20 και 30 χρόνια πριν. Έχουν πλέον απαιτήσεις. (Όπως έχεις κι εσύ από τον γκόμενο να έχει κοιλιακούς πχ.για να φέρω μια αντίστοιχη αναντιστοιχία με πριν 30 χρόνια).
Scroll to top icon