ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2015 | 14:14

Έχω πάει με έναν άνδρα και αισθάνομαι χάλια

Γιατί πατούσε πάνω στις ανασφάλειές μου, με εκμεταλλευόταν, τελικάμου έκανε κακό, αισθάνομαι σαν βιασμένη. Είναι αυτό που μετάνιωσα και σιχαίνομαι ακόμη και τώρα. Εύχομαι να το ξεπεράσω. Από τότε δυνάμωσα, έβαλα μυαλό και με όποιον άλλο πήγα, το καραγούσταρα! Κορίτσια, ειδικά οι μικρότερες ηλικίες, μην νιώθετε άσχημα με τους πόσους έχετε πηδήξει. Αλλά να προστατεύετε τον εαυτό σας και το σώμα σας, μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει κακό. Αρκετοί είναι ηλίθιοι, επειδή καυλώνουν με την πάρτη σου, φέρονται λες και υποχρεούσαι να τους κάτσεις!
1
 
 
 
 
σχόλια
"μην νιώθετε άσχημα με τους πόσους έχετε πηδήξει" μου βγάζει κάτι τρομερά αρνητικό και άσχημο η έκφραση αυτή. Οτι δηλαδή η τάδε πήδηξε τον τάδε και το αντίθετο. Αν και πας να γραψεις κάτι καλό νομίζω, η φρασεολογία σου το χαλάει. Δεν είμαι εδω για να κανω κάποιο μάθημα τρόπων ή γραμματικής και συντακτικού αλλά μερικές φορές ο τρόπος που λέμε κάτι μας κάνει να χάνουμε το νόημα. Τελος πάντων, μπραβο που αναγνώρισες το αδύνατο κομμάτι της ζωής σου και συμφωνώ πως οι νεαρές κοπέλες χάνουν το νόημα του σεξ τελικά. Ομως ο τίτλος στην αρχή είναι καπως παραπλανητικός αν δεν μπει καποια στην διαδικασία να διαβασει. Σεξ γίνεται όταν ο ένας θελει τον άλλο, τον γουστάρει και τον σέβεται. Σε ένα κομμάτι ακόμη που θα έπρεπε να διαφέρουμε με τη συνεύρεση των ζώων είναι ο σεβασμός προς την πράξη που περιλαμβάνει σεβασμό στον εαυτό μας και στον άλλο. Τις επιθυμίες μας και τις δικές του. Δεν εννοούμε να χρησιμοποιούμε το σαβουάρ βιβρ του σεξ αλλά να σεβαστούμε τι επιθυμεί το σώμα μας και τι οι άλλοι. Κυρίως εμάς, χωρίς τον αυτοσεβασμό δε μαθαίνουμε να σεβόμαστε ούτε τους άλλους ούτε οι άλλοι εμας.
Scroll to top icon