ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2015 | 20:47

Δεσποινίς ετών 37

Έχω καιρό να μπω και να εξομολογηθώ. Το χώ κάνει κι άλλες φορές, γράφοντας συνήθως αισιόδοξα πράγματα. Και είχατε ταυτιστεί τόσοι πολλοί μαζί μου που είχα απορησει. Βγήκα μετά από μια σχέση χρόνων που δεν πήγαινε. Οι φίλοι μου μου είπαν ότι καλά έκανα,αφού δεν άξιζε,ότι είμαι δυνατός άνθρωπος κλπ κλπ. Και μετά έκανα όλα τα βήματα του χωρισμού που λένε κι οι ψυχολόγοι, βγήκα έξω,έκανα ταξίδια,γράφτηκα γυμναστήριο, πίστεψα ξανά στον εαυτό μου, είχα και κάτι φλερτ που δεν προχώρησαν. Μέχρι και ο κολλητός του πρώην με συνάντησε τυχαία και με βρήκε ανανεωμένη. Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια να σταθώ ξανά στα πόδια μου (μακροχρόνια και επίπονη) και αφού τα κατάφερα μπορώ να πω, τώρα νιώθω ότι πέφτω ξανά. Γιατί πολύ απλά δεν βρέθηκε κάτι άλλο δυνατό κι έτσι που είναι οι σχέσεις δεν νομίζω ότι θα βρεθεί και ποτέ. Θα μου πεις εδώ κλαίγονται 17χρονα που δεν βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους, μιλάς κι εσύ!!! Και μη μου πείτε για δουλειές, υγεία κλπ. Ναι αυτά είναι τα πρωτεύοντα, αλλά και η δημιουργία οικογένειας είναι σημαντική. Από την μία βλέπω κόσμο εδώ μέσα να παραπονιέται για μοναξιά, από την άλλη υπάρχει τόση κοροϊδία εκεί έξω. Γι αυτό πείτε τίποτα αισιόδοξο κι εσείς ρε παιδιά,να πάρω πάλι τα πάνω μου,δεν πειράζει, πείτε και ψέματα και θα σας το χρωστάω χάρη.Αυτά και καλό βράδυ. ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Όλα σημαντικά είναι στην ζωή μας και το καθένα δίνει την δική του βαρύτητα και την πινελιά του.Απλά μην αγχώνεσαι για πράγματα και κάνεις λάθος επιλογές. Ηρεμία, αγώνας, βελτίωση του εαυτού μας, φροντίδα να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε και ελπίδα ότι θα έρθουν και καλύτερα πράγματα. Κανείς μας δεν ξέρει τι επιφυλάσει η αυριανή μέρα. Οπότε αντιμετώπισε ψύχραιμα τα πράγματα.Πάνω κάτω όλοι έχουμε τα προβλήματα μας, σημαντικά, ασήμαντα, μικρά, μεγάλα, απλά πρέπει να παλευουμε. Βασικά το οφείλουμε σε εμάς γιατί κανείς δεν θα μας νοιαστεί περισσότερο.Και εκεί έξω ναι υπάρχει μεγάλη κοροιδία και οι περισσότεροι δεν ξερουν τι θελουν ή δεν θέλουν να αγωνιστούν. Απλά εσυ μεινε όπως σου αρεσεις και αυθεντική και αν ερθει κατι που θα σε γεμιζει καλως, αλλιως μην κανεις λαθος επιλογες γιατι αυτες στοιχιζουν περισσότερο μετα. Ειναι ανθρωπινο να μην αντεχουμε την μοναξια αλλα αν κατι δεν ειναι να σε παει ενα βημα παραπανω τοτε δεν κανει για εσενα, αν ειναι να περνας με καποιον το ιδιο οπως περνας και μονη σου ή χειρότερα τοτε καλυτερα μονη γιατι θα εχεις και λιγοτερα θεματα.Και πιστεψε με αυτα που αναφερεις σε σχεση με το τι μπορει να βιωνει καποιος αλλος διπλα σου δεν ειναι τιποτα...Απλά ειναι ανθρωπινο να νιωθεις μεγαλο το προβλημα σου και να αποζητας αυτα που σου λειπουν.
Scroll to top icon