ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.9.2015 | 17:27

Κλειστες κοπελες

ΠΑρολο που στο δρομο πολλοι με κοιτανε, ειμαι μονη μου. Κ επειδη καταλαβαινω οτι δεν φταιει η εξωτερικη εμφανιση(αλλιως δεν θα με κοιταγαν στο δρομο), συνειδητοποιω οτι φταιει ο χαρακτηρας μου. Ειμαι κλειστη. Κ αυτο φανταζομαι οτι δεν αρεσει στους αλλους. Κ μου φαινεται λογικο. Γιατι να επιμεινει ο αλλος να σε γνωρισει αν δεν του πολυανοιγεσαι κ αν δειχνεις απομακρη? Αγορια σας ρωτω κ θελω ειλικρινεις απαντησεις: το να ειναι μια κοπελα κλειστη σας αποθαρρυνει απ το να την πλησιασετε? Και αν ναι, γιατι? Φοβαστε οτι ειναι δυσκολο να την κερδισετε κ δεν θελετε να μπειτε στον κοπο? Η μηπως εκλαμβανετε το οτι ειναι κλειστη ως ξινιλα κ αδιαφορια για το προσωπο σας?Α κ επισης, να ξερετε οτι οι κλειστοι ανθρωποι νιωθουν μια ανασφαλεια να ανοιχτουν στους αλλους. Αν ομως τους δωσετε το πρασινο φως, τοτε ανοιγονται πιο ευκολα. Γι αυτο αν θελετε να πλησιασετε ενα κλειστο ατομο κ να κερδισετε την εμπιστοσυνη του, απλα μιληστε μαζι του κ δειξτε ενδιαφερον, δωστε προσοχη σ αυτα που σας λεει κ γενικα δειξτε του οτι σας φαινεται ενδιαφερον ατομο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είτε άντρας είτε γυναίκα αν προσπαθείς να προσεγγίσεις τον άλλον, και είναι πια προφανές ότι έχεις κάποιο μικρό έστω ερωτικό ενδιαφέρον πλέον, και εκείνος δεν ανοίγεται ακόμα συνήθως τείνεις προς το ότι δεν ενδιαφέρεται η άλλη μεριά.Φυσικά υπάρχουν και άτομα που είναι γενικά κλειστά για κάποιο λόγο, αλλά αυτό δεν το ξέρει εκείνος που 'κάνει κίνηση' από την αρχή.Είναι σαν να παίζεις με τις πιθανότητες όταν δεν ανοίγεσαι έστω λίγο. Από τη μία δεν βοηθάς τον άλλον να προσδιορίσει ο ίδιος το 'πόσο' ενδιαφέρεται για εσένα και από την άλλη είναι πιθανό και εκείνος να νιώσει μια αμηχανία ίσως και να αρχίσει να είναι και ο ίδιος εγκρατής στο πόσα πράγματα θα δείξει, οπότε τελικά μπορεί να 'χάσουν' και οι δύο.Δύσκολη κατάσταση και απαιτεί κατά κάποιο τρόπο 'ένστικτο' και υποθέσεις από εκείνον που προσπαθεί να προσεγγίσει κάποιον κλειστό χαρακτήρα. Μπορεί να παραμείνει εκεί, ψάχνοντας έναν τρόπο να σε 'ξεκλειδώσει', μπορεί όμως και να φύγει πιστεύοντας ότι δεν είσαι πρόθυμη να ξεκλειδωθείς από εκείνον ό,τι και να προσπαθήσει.Δεν σε συμβουλεύω λοιπόν να ανοίγεσαι και όποιον πάρει ο χάρος, σε συμβουλεύω αν ποτέ νιώσεις άνετα, να το φανερώσεις και να μην το τριπλοφιλτράρεις σκεπτόμενη 'και την άλλη φορά που αφέθηκα έγινε το Χ κακό πράγμα', γιατί κάθε περίοδος και κάθε άτομο δεν είναι το ίδιο.
Scroll to top icon