ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2015 | 21:33

ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

13-23 στα σκληρά (πολύ δύσκολη απεξάρτηση)23-27 (πολύ δύσκολη επανένταξη)27-33 τελείωσα γυμνάσιο/λύκειο & εργασία ως υπεύθυνος 6 χρόνια σε κέντρο απεξάρτησης.33-35 3 φορές πανελλήνιες για να περάσω Ιατρική (πέρασα)38, στο 3ο έτος ΙατρικήςΑυτή είναι σε γενικές γραμμές η ιστορία μου. Το θέμα τώρα πιο είναι. Έχω δυο ανάγκες. Η μία είναι ότι θέλω να συμμεριστώ την ιστορία μου και η άλλη ότι έχω τόση εμπειρία για την απεξάρτηση τόσο ως χρήστης όσο και ο υπεύθυνος που θέλω όλα αυτά να τα μεταδώσω. Σκέφτηκα λοιπόν να γράψω ένα βιβλίο (έχω ήδη γράψει γύρω στις 100 σελ.) αλλά συνεχώς αμφιταλαντεύομαι στην μορφή του. Από την μια λέω να είναι σαν βιογραφικό, ενω η άλλη σαν οδηγός απεξάρτησης με πρακτικά βήματα και οδηγίες τι να κάνει κάποιος (και πως να του σταθουν οι γύρω του) για να απεξαρτηθεί.Οπότε για πείτε κι εσείς τι γνώμη σας, μήπως μου έρθει καμιά "φώτιση" και κατασταλάξω. Επίσης εσείς θα αγοράζατε ένα τέτοιο βιβλίο; Γιατί εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος γι αυτό αλλά ορισμένοι γύρω μου που το συμμερίστηκα δεν ήταν και τόσο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα έλεγα σαν αυτοβιογραφία αλλά να συμπεριλάβεις το πως θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται οι γύρο σου και τι λάθη έκαναν όταν σε αντιμετώπιζαν. Αν είναι σαν αυτοβιογραφία θα μπορείς να προσεγγίσεις και κοινό που δεν έχει άμεση σχέση με τα ναρκωτικά. Αντίθετα θεωρώ αν είναι σαν οδηγός το κοινό σου θα είναι μόνο άτομα που κάποιος κοντινός τους έχει πρόβλημα. Εξαρτάται σε τι κοινό θέλεις να αναφέρεσαι.
Scroll to top icon