ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2015 | 23:56

Αν ήμασταν ταινία.

Αν έπαιζα σε ταινία θα χτύπαγε η πόρτα και πίσω της θα είχε την απάντηση. Στις ταινίες η μοναξιά καταλαμβάνει 30 λεπτά και μετά όλοι βρίσκουν αυτό που ζητούσαν από την αρχή της.Δεν ήμαστε ταινία, δεν ήμαστε καν ανθρωποι, οι ανθρωποι δεν πληγώνουν έτσι, δεν σε αφήνουν μόνο όταν τους βοηθάς.Αυτή η μοναξιά πότε τελειώνει? ποτε θα εκτίσουμε αυτή την ποινή?Αν ήμασταν ταινία θα υπήρχε μαγεία, στο παγκάκι που κάθεσαι θα ερχόταν κάποιος(μάλλον τρανς) και θα ρώταγε αν είσαι καλά και εσύ δεν θα ήσουν αλλά τουλάχιστον θα μίλαγες! Δεν είσαι όμως ταινία.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ναι υπάρχει μοναξιά.Και ναι οι άνθρωποι δεν σταματούν να πληγώνονται.Και κανείς δεν ξέρει πότε θα εκτίσει την ποινή του επιτέλους.Αλλά αλήθεια δεν υπάρχει μαγεία;Δεν είμαστε ταινία και στις ταινίες η μοναξιά κρατάει μόνο 30 λεπτά,είμαστε όμως πραγματικότητα και στην πραγματικότητα είναι η μαγεία που κρατάει τόσο λίγο,αλλά τουλάχιστον συμβαίνει.Πάντα πρώτα πεθαίνουμε εμείς και μετά η ελπίδα μας.Και σίγουρα,αν καθίσεις και σκεφτείς θα βρεις αυτά τα 30 λεπτά της πραγματικότητας σου που ήταν μαγικά και ίσως συνειδητοποιήσεις ότι είναι περισσότερα.Έχε τα μάτια σου ανοιχτά,παρατήρησε ανθρώπους και στιγμές και λόγια και πράξεις και θα δεις ότι η μαγεία είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την μοναξιά μας.
Scroll to top icon