ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2015 | 15:18

ψάχνω χρόνια το όνομα μιας ταινίας και δεν μπορω να τη βρω.

ελπίζω να μπορέσετε να βοηθήσετε.η ταινία είναι με μία γυναίκα η οποία ταξιδεύει στην τουρκία και συγκεκριμένα νομίζω στην κωνσταντινούπολη. και εκεί με κάποιο τρόπο χωρίς να το καταλάβει της παίρνουν το διαβατήριο,την ταυτότητα τα χαρτιά και κατηγορείται για μία υπόθεση(δε θυμαμαι τι) και δεν μπορει να αποδείξει ουτε ποια ειναι..την ψάχνω χρόνια! την είχε ενα βραδυ στο μεγκα και την ψαχνω γιατι ηταν φανταστικη! σας παρακαλω αν καποιος ξερει ας βοηθησει..
1
 
 
 
 
σχόλια
Ψαχνω για μια ταινια δρασης - επιστημονικης φανατασιας απ' οτι θυμαμαι ειναι χωρισμενοι σε 2 κοσμους στους πλουσιους και φτωχους. Στο κοσμο των πλουσιων χρειαζεσαι εισητηριο για να πας και εχουν ενα μηχανημα οπως το αξονικο και θεραπευει τα παντα και αν δεν κανω λαθος ο πρωταγωνιστης προσπαθει να παει στο κοσμο των πλουσιων γιατι ειναι αρρωστη η γυναικα του η το παιδι του... αυτα θυμαμαι!
Scroll to top icon