ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.10.2015 | 20:00

Μερικες συμβουλες.

Ειμαι κοπελα που πριν λιγο καιρο περασα την εφηβεια, και θελω να σας μιλησω σχετικα με την ακμη. Και κυριως στα κοριτσια.Καταρχας να πω, πως πριν λιγα χρονια ειχα κι εγω ακμη, και το μισουσα. Γιατι ενταξει, ειναι γεγονος πως δεν ειναι κατι αγαπητο η ακμη. Μονο που μισουσα τοσο ολη αυτη την κατασταση, με αποτελασμα να σπαω συνεχως τα σπυρακια μου και να φοραω βαρια μεικ απ για να "καλυψω" τα ψεγαδια μου. Το αποτελεσμα; Μολυνα το προσωπο μου και διμηουργουσα νεα σπυρακια με αποτελεσμα η ακμη να αργησει πολυ να φυγει. Το μεικ απ εκλεινε τους πορους το δερματος μου, και λογω την ονομοιομορφιας του προσωπου μου απο σημαδια κοκκινιλες και σπυρακια ΔΕΝ απλονωταν σωστα! Επισης δεν καλυπτε! Μια αποδειψη γι αυτο που λεω ειναι πως ολοι μπορουμε να καταλαβουμε ποτε ενα ατομο εχει ακμη ακομη κι οταν ειναι βαμμενο! Γι αυτο θελω να παρακαλεσω οσους το διαβαζουν αυτο και εχουν ακμη λογω της εβηβεια να μην πειραζουν και να μην σπανε τα σπυρακια τους γιατι συντομα θα φυγουν απο ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ! Να γνωριζουν πως το μεικ απ ειναι ωραιο, αλλα οχι για καθε μερα και πως δεν καλυπτει τα παντα! Κατι τελευταιο: Να μην ντρεπεστε που εχερε ακμη και να μην νιωθετε ασχημα γιατι οι περισσοτεροι και οι περισσοτερες στην εφηβεια εχουν!Αυτα απο μενα! Φιλακια:)
1
 
 
 
 
σχόλια
Πολυ σωστα ολα οσα αναφερεις! Να σημειωσω μονο πως δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες. Δεν φευγουν παντα τα σπυρακια απο μονα τους, καποιες φορες χρειαζεται να κανουμε την αναλογη θεραπεια. Ευχομαι σε οσους αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα να πανε ολα κατ'ευχην!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon