ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2015 | 00:16

@ρχίδια σε μέγεθος.... πασχαλίτσας !!!

1)γράφεις εξομολόγηση με την σιγουριά ότι ΠΟΤΕ δεν θα το δει και μετά απο 2 μέρες απαντάει!!!!! (εξακριβωμένα αυτός)2)στέλνεις μνμ στο fb το διαβάζει δεν απαντάει...3)μετα απο 1 μήνα σου στέλνει καλημέρα απο εξομολογήσεις4)του ξαναστέλνεις μνμ στο fb το διαβάζει δεν απαντάει5)ανακαλύπτεις ότι έχει κοπέλα, του στέλνεις συγνώμη και ότι δεν γνώριζες δεν απαντάει...του στέλνεις ΞΑΝΑ μνμ λέγοντας του ότι μετά απο τόσες απόπειρες να μάθεις τα νέα του θα πας να τον βρεις στην δουλειά να εξακριβώσεις τι παίζει ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΠΑΚΙΑ "Είμαι μια χαρά"Αντε μωρη κότα τράβα στο μπαζο σου που σου ανεβάσαμε και το ηθικό...block ΔΕΝ μου ρίχνεις, Σύσταση να ΜΗΝ σε ξαναενοχλήσω ΔΕΝ μου κάνεις, κρύβεσαι πίσω απο τις εξομολογήσεις με όπλο σου την ανωνυμία και μου γράφεις κανονικότατα... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ!!! ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ (ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ).... ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΣΙΑ ΔΑΚΡΥΑ .... ΚΑΛΠΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ πασχαλίτσας !
1
 
 
 
 
σχόλια
βρε κοπελιά ξεκόλλα λίγο ο άνθρωπος απ΄ ότι φαίνεται δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί σου. τι επιμένεις και ξεφτιλίζεσαι;; και το αστείο είναι για να δικαιολογήσεις την όλη σου στάση και να τον ενοχλείς έχεις πείσει και τον εαυτό σου ότι σου στέλνει και ανώνυμα!
Scroll to top icon