ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2015 | 14:22

Help.

Είμαι με ένα παιδί από τον Ιούλιο και είναι η πρώτη φορά που μου αρέσει κάποιος τόσο πολύ και είμαι μαζί του τόσο καιρό. Νομίζω πως είμαι ερωτευμένη για πρώτη φορά στην ζωή μου. Πιο παλιά θα έβγαινα με κάποιον για μια βδομάδα το πολύ, θα τον βαριόμουνα και θα τον χίωνα αφήνοντας τον στις περισσότερες περιπτώσεις κολλημένο μαζί μου ή θα έπινα του πούστη θα γινόμουν χάλια και θα έκανα κάτι με κάποιον που το πιο πιθανό ήταν να μην ξανάβλεπα στην ζωή μου. Αυτό είναι ένα παρελθόν από το οποίο δύσκολα ξεγεύγεις και το ότι αυτός έλειπε όλο τον Ιούλιο εκτός Ελλάδος δεν βοήθησε καθόλου. Έτσι κατέληξα σε κάποιο πάρτι κάποιου γνωστού μεθυσμένη να κάνω κάτι με έναν ακόμη άγνωστο που δεν θα ξαναδώ ποτέ στην ζωή μου. Αν και μεθυσμένη κατάλαβα πόσο λάθος ήταν αυτό που έκανα και το μετάνιωσα πριν ολοκληρωθεί η πράξη. Δεν έχω ξανααισθανθέι τόσο άσχημα για κάτι ποτέ στην ζωή μου και θέλω πάρα πολύ να του το πω για να το βγάλω από μέσα μου. Όμως ξέρω ότι δεν έχει νόημα και ότι το μόνο που θα καταφέρω είναι να γίνουμε και οι δύο χάλια. Τι να κάνω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Βασικα πρεπει να το κοιταξεις αυτο που γινεσαι τυφλα και φασωνεσαι με τον ενα και τον αλλο γιατι κινδυνευεις να χαρακτηριστεις...αν οχι ηδη αν κρινω απο τα δεν ταυτίζομαι...αν οντως τον αγαπας κανονικα θα πρεπει να φαιρεσαι σαν αληθινη κυρια και να εισαι λιγο πιο σοβαρη...προς θεου δεν λεω να μην διασκεδαζεις μονη σου η με τις φιλες σου αλλα αυτο που κανεις δεν ειναι διασκεδαση και προπαντως πρεπον...κατα τη γνωμη μου καλα θα κανεις να μην πεις τιποτα αν δεν σε ειδε κανενας γνωστός του η καποιος που τον ξερει και να συμορφωθεις τωρα αν σε είδαν γνωστοι θα πρεπει να του το πεις γιατι καλυτερα να το μαθει απο εσενα παρα απο καποιον αλλο και να του πεις οτι δεν πρόκειται να ξαναγινει...Αυτα ειχα να πω καιρός να συμαζευτεις αν θες μια καλη σχεση καλη τύχη!
Scroll to top icon