ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.10.2015 | 12:47

Πως συνεχιζεις....?

Οταν ημουν 19 γνωρισα εναν τυπο λιγα χρονια μεγαλυτερο εμφανισιμο,πολυ χαλαρο και γενικα απο τις πρωτες μας συναντησεις καταλαβα οτι ταιριαζαμε πολυ..η γνωριμια εξελιχθηκε σε σχεση που κρατησε ενα χρονο περιπου...εκεινο τον καιρο η ψυχολογια μου ηταν στα ταρταρα επειτα απο μια σειρα αποτυχιες σε διαφορους τομεις....για να μην τα πολυλογω...εβγαινα με εναν ανθρωπο που μου ανοιξε αλλους οριζοντες...με τις γνωσεις που ειχε..με τις δραστηριοτητες που καναμε...με την απιστευτη ερωτικη χημεια που ειχαμε...και παντα προσπαθουσε να μου ανεβασει τη ψυχολογια...καταφερε να μου βαλει στοχους και να μου δωσει κινητρα...υστερα απο καιρο εμαθα οτι ηταν αυτοδημιουργητος και γενικα ειχε πολυ υψηλη θεση στη δουλεια του..πραγμα που με ωθησε και μενα να βγαζω μονιμα τον καλυτερο μου εαυτο....Επειτε ηρθε ο χωρισμος...εγω του εδειξα με πολλους τροπους οτι τον θελω στην ζωη μου αλλα δεν ετυχε να ξαναειμαστε μαζι ασχετως αν ειχαμε βρεθει περιστασιακα και μου λεει ακομα και τωρα πως δεν εχει ξανανιωσει με αλλη ετσι και δεν ξαναεκανε ξαεση στη ζωη του..περασαν 2 χρονια απο τοτε...πλεον τον διεγραψα και τον μπλοκαρα απο παντου..και το ερωτημα ειναι..πως μπορεις να συνεχισεις οταν η πρωτη σου σχεση εχει θεσει τον πηχη τοσο ψηλα σε ολα τα θεματα και οι περισσοτεροι ανθρωποι τοτε.νωριεις πλεον σου φαινονται παντελως αδιαφοροι και ρηχοι....?
3
 
 
 
 
σχόλια
"Life's what's you make it" που τραγουδούσαν και οι Talk Τalk και οι στίχοι του τραγουδιού τα λένε όλα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να αφήσεις πίσω σου κάτι καλό μέχρι να πειστείς ότι τελικά υπάρχουν και καλύτερα.
αυτο σκεφτομουν ακριβως οταν το διαβασα.επισησ ειναι κλασικο οτι μυθοποιουμε τους πρωην οταν τελειωσει η σχεση.για να τελειωσε κατι δεν πηγαινε καλα, υπηρχε λογος. Μπορει για τη δεδομενη φαση της ζωης σου να ηταν ο ιδανικος, αλλα οι αναγκες μας και τα θελω μας αλλαζουν , οποτε πιθανον αν τωρα ησασταν μαζι να σου χε περασει.
Scroll to top icon