ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2015 | 17:52

Απορία.

Ποιό είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα μαλλιών ανάμεσα στους Έλληνες άντρες;Μαύρο;Καστανό;Σκούρο καστανό;Καστανόξανθο;Ή μήπως ξανθό;Εγώ προσωπικά έχω μαύρα μαλλιά και ανοιχτά καστανά μάτια.
8
 
 
 
 
σχόλια
Μας έχετε πρήξει με τις πατούσες, τα μάτια και τα μαλλιά. Δε μπορώ να φανταστώ έναν άντρα να κάθεται να ασχολείται με τέτοια πράγματα (δεν κάνω σύγκριση με γυναίκες), να κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να λέει "αχ πώς να είναι άραγε τα μαλλάκια και τα πατουσάκια των άλλων;". Σοβαρευτείτε ρε.
τα χεις πάρει τόσο πολύ με το αγόρι που μου κάνει δύσκολο να είναι μόνο το γεγονός πως σε κουράζουν οι πολλές εξομολογήσεις του.Γενικά αυτό, ειδικά... δεν βλέπω για ποιον λόγο να "σοβαρευτεί" αν έτσι την βρίσκει.
Δίκιο έχεις, εγώ το είπα από την δική σου οπτική.Σόρρυ κιόλας δεν χρειαζόταν καν, δεν μου πέφτει λόγος με το αν σε εκνευρίζει ο τύπος, οι πατούσες ή το ιπτάμενο ποπίνγκο.Πάντως, έχουν (από πολλές απόψεις) ένα ενδιαφέρον οι πατούσες μην τις υποτιμάς!
Scroll to top icon