ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2015 | 06:54

Αχ.

Άλλη μια καταραμένη μέρα ξημέρωσε.Δεν θα φάω κρέμες Γιώτης όπως συνήθιζα για πρωινό.Θα φάω τίποτα.Κάνω δίαιτα.Θα πλύνω τα δόντια μου,θα φορέσω το 38 νούμερο τζιν μου,μπλούζα θα κρατήσω αυτή της πιτζάμας μου.Ναι,γιατί,κακό είναι;Ρούχο είναι και αυτό.Και μάλιστα άνετο.Ναι,κρύβει την κοιλιά μου.Όμως όταν φυσάει αέρας κολλάει πάνω μου και φαίνομαι σαν έγκυος.Άλλο αυτό.Τώρα κρύβεται.Θα μαζέψω τα πραγματάκια μου για τη σχολή.Θα ξεκινήσω τη διαδρομή μέχρι το μετρό.Εκεί θα δω πολλές ξινόφατσες.Ναι μωρέ,ξέρετε.Αυτές που φοράνε το γυαλί ηλίου ακόμη και στο βαγόνι,που χαζεύουν όλη την ώρα το κινητό τους και που προσπερνάνε όποιον βρίσκουν με ύφος ντίβας.Εγώ όμως θα είμαι εκεί,ταπεινός,απλός.Ίσως και λιγάκι βρωμιάρης.Αλλά who cares?Εγώ δε νιώθω βρωμιάρης.Στην ψυχή.Νιώθω αγνός,διότι δεν έχω παρασυρθεί από τη μάζα.Τη χυδαιότητα και τη φτήνια της εποχής μας.Είμαι ΕΓΩ.Καλημέρα σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η χυδαιότητα και η φτήνια της εποχής φαίνονται στα γυαλιά ηλίου και στα κινητά κι εσύ τις καταπολεμάς μπαίνοντας στο μετρό βρώμικος και με πιτζάμες. Ώρες ώρες ακόμη κι ο Νίτσε φαίνεται πιο κατανοητός από τον τρόπο σκέψης ορισμένων.
Scroll to top icon