ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2015 | 19:05

Ω θεέ μου!!

Μόλις είδα ένα βίντεο σε σαιτ πορνογραφικού περιεχομένου και πρωταγωνιστούσε η πρώην μου! Πραγματικά δεν έχω λόγια! Τα έχω χάσει!
10
 
 
 
 
σχόλια
Παντα αναρωτιομουν τι μπορεί να συμβεί -σε αυτή τη χωρα δηλαδη- αν κάποια ανακαλύψει οτι έχει ανέβει βίντεο με εκείνη πρωταγωνίστρια, εν αγνοία της! Προφανώς θα ξέρει ποιος είναι ο υπαίτιος...Προσωπικά θα τον επιανα εξ απροόπτου, κι αντί να του ζητησω να το κατεβάσει αμέσως προτού του κάνω μήνυση...απλα θα του εκανα μήνυση...κ θα του τα έπαιρνα χοντρά...Τσαμπα τόση...σκληρή δουλεια και έκθεση στο κοινο;;:))
Σπάνιο. Κρίμα όμως. Θα έπρεπε να διώκεται ποινικά, όχι μόνο στα γράμματα αλλά και στην πράξη. Φταίει όμως και η τεχνολογία και η νομοθεσία, έχουμε γεμίσει Γ@μημένα μαραφέτια με δυνατότητες "λήψης" και "μετάδοσης", μέχρι και γυαλιά, ρολόγια ή κουμπί πουκάμισου μπορεί να τραβήξει βίντεο, την σήμερον ημέρα. Κρεμάστρα ρούχων να ηχογραφεί και πολλά άλλα... Πώς επιτρέπεται ανεξέλεγκτα η πώληση τέτοιων Γ@μημένων συσκευών χωρίς ειδική άδεια ούτε μαγαζιού, ούτε "πελάτη", μου διαφεύγει.Δεν είναι μόνο πορνό εκδίκησης, άλλους τους κάνουν χειρότερα χουνέρια, όπως να τους ποτίσουν και να τους βάλουν να κάνουν διάφορα και να τους τραβήξουν, ή ό,τι άλλο μπορεί να βάλει και να ΜΗ βάλει, το πιο σύνηθες, ανθρώπινος νους.Εγώ μια φορά πέτυχα φωτογραφία ενός θηλυπρεπούς συμμαθητή μου παλιότερα με έναν περασμένης ηλικίας κύριο, ο οποίος μόλις του την έδειξα άλλαξε χίλια χρώματα, μου θύμωσε κι έφυγε. Εγώ περίμενα να γελάσει και να πει "πού τη βρήκα αυτήν την π@π@ρι@, αλλά αυτός θύμωσε" και μετά άλλαξα χίλια χρώματα εγώ, γιατί κατάλαβα πως δεν ήταν ψεύτικη...
Μήπως το ανέβασε ο σύντροφός της στο βίντεο για να την εκδικηθεί? Γίνονται πολλά τέτοια.Μου φαίνεται απίστευτο να το ανέβασε η ίδια!
Απαντάω και στους δύο, ούτε βελτιώθηκε, ούτε τον έχει μεγαλύτερο!Απλώς ρε παιδιά είναι δυσάρεστο, να βλέπεις ένα άνθρωπο που ήσουν μαζί του να ρεζιλεύεται!Το χειρότερο είναι πως γίνεται σε σπίτι συγγενικού της προσώπου!
Ρεζιλευτηκε σε ποιον?Σε εσενα που την ειδες?Προφανως και δεν την νοιαζει κατι τετοιο,εσυ μαλλον το πηρες παραπανω βαρεως απ'οτι θα επρεπε ή μαλλον δεν ειχες καταλαβει περι τινος προκειται κι επεσες απο τα συννεφα.
Όντως έπεσα από τα σύννεφα!Ειλικρινά, δεν το έχω πάρει βαρέως. Σοκαρισμένος ναι. Αυτό θέλω να μου πεις, εσύ τι θα καταλάβαινες για έναν τέτοιο άνθρωπο; Θα την χαρακτήριζες κάπως;
Λινκ έχουμε? Εγώ θα ήμουν περήφανος στη θέση σου, όπως όταν βλέπω να παίζει μπάλα τρελό ταλεντάκι που έιχα ανακαλύψει στο μάνατζερ πριν χρόνια.Εκτός και αν τον έχει μεγαλύτερο, ο "σκηνοθέτης",όποτε είναι θεραπευτικό να κλάψεις σε εμβρυακή στάση και να πεις ,10 φορές μπροστά στον καθρέφτη:"Η προσωπικότητα μετράει..."
Scroll to top icon