ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2015 | 18:21

Να γιατί λατρεύω τις ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ... έτσι και μένα μερικές φορές σώθηκε η μέρα μου από την απόγνωση, επειδή ήρθα εδώ και τα είπα!

Θυμάμαι μια ιστορία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Craiglist, ένα διεθνές site μικρών αγγελιών, και με είχε συγκλονίσει. Ήταν η ιστορία ενός αεροπόρου που είχε ρίξει 48 βόμβες στο Ανόι –στον πόλεμο του Βιετνάμ– και όταν γύρισε στην Αμερική παρασημοφορήθηκε, δεν μπορούσε όμως να ζήσει με αυτό το πράγμα και αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του '73, έβρεχε κι αυτός κυκλοφορούσε στους δρόμους σαν χαμένος. Μπήκε κάτω από ένα στέγαστρο και είδε εκεί μια γυναίκα που προσπαθούσε να προστατευτεί από τη βροχή και τρελάθηκε. Του άρεσε πάρα πολύ, ήταν ό,τι πιο όμορφο είχε δει ποτέ στη ζωή του. Έπιασαν κουβέντα και πήγαν σε ένα καφέ να συνεχίσουν κι εκεί είπαν ο καθένας την ιστορία του. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα και όταν γύρισε η γυναίκα δεν ήταν εκεί, είχε φύγει. Δεν την ξαναείδε ποτέ, αλλά η συνάντηση μαζί της του έσωσε τη ζωή. Σαράντα χρόνια μετά, όταν είχε πεθάνει και η γυναίκα του και ο γιος του και ήταν μόνος και πάλι, έβαλε μια αγγελία σε αυτό το site που έλεγε «όπου κι αν είσαι, είσαι μαζί μου και όταν βρέχει είσαι ακόμα περισσότερο μαζί μου». Είναι η ιστορία ενός ανώνυμου ανθρώπου, αλλά όταν τη διάβασα με συγκλόνισε.(Από σημερινή συνέντευξη του καταπληκτικού δημοσιογράφου Μιχάλη Μητσού στη lifo)
 
 
 
 
Scroll to top icon